2019. augusztus 20., kedd

Kő impregnáló

Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? SMILING HOUSE kő , cserép, műkő és sírkő impregnáló A kő és fal felületeket fagytalanítja, védi a koszosodástól és algásodástól. Egyes impregnáló típusokkal a kőfelületek színe is élénkíthető.


Színmélyítő impregnáló. A Kő impregnáló egy védőszer a természetes kő számára.

Nem változtatja meg a kő színét valamint megakadályozza a folyadékok behatolását a kő pórusaiban. A SMILING HOUSE STONE WAX viaszos kő impregnáló szert elsősorban beton, tégla, vakolat, természetes kő felületekre asználhatjuk. Ez a hatás azért kiemelten fontos, mert így a kövek, és egyéb felsorolt felületek élettartama jelentősen növekszik. Felhasználási mennyiség: liter impregnáló anyag 2-6mfelületre elegendő kétszeres impregnálás esetén. Az anyagfelhasználás az impregnált anyag felvevő képességétől és a felhordás technológiájától függ.


A természetes kövek speciális kőragasztó (Ardex, Murexin, Sopro), fugázó és felületkezelő ( impregnáló ) anyagokat igényelnek. A sóval töltött kapillárisok és pórusok nem tudják felszívni az impregnáló anyagot és így nem lesznek víztaszítók. A fal szívóképességétől függően kétszeri.


Amint azt a gyakorlati tapasztalatok mutatják, egy jó Szilikofób W-190.

A kő impregnáló használatával könnyen el lehet kerülni a tavaszi felújítási munkálatokat. A száradás után egy mosható felületet kapunk. A VALMOR kő impregnáló színtelen, viszont igény szerint színezhető és egyaránt alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra. TECHNADIS Professzionális felület impregnáló anyagok. Jellemzők : Víz, és olajok elleni hatékony impregnálás.


Felhasználási terület : vízszintes és függőleges , természetes és beton, esztrich, stb kőfelületek. Kőimpregnáló víztaszító anyag kemény kő felületekhez. Nedves hatása lesz a felületeknek, színmélyítő hatása lesz. Kő -, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek.


Terméskövek a legjobb áron! Széles választék, házhozszállítás és kivitelezés egy helyen. Ezzel a módszerrel hosszú élettartam érhető el. Olvasson el további információt is ezzel kapcsolatosan a felujitaswebaruhaz.


Több évtized alatt ez jelentős károkat okozhat. A felület impregnáló szerepe, hogy homogén védőfelületet képezzen a kő felületén és lezárja a mikró repedéseket a felületen. Minél korosabb egy síremlék a felülete annál porózusabb és jobban igényli a felület védelmet. Rendeljen online széles választékú természetes köveket kiváló áron.


A kiválasztott termékekhez minőségi hidegburkolási és építéskémiai segédanyagokat is ajánlunk a Sorell, Mapei, és a Baumit palettájáról!

A Sorell speciális kő - és betonragasztáshoz, fugázáshoz, és felületkezeléshez használatos segédanyagok gyártója, forgalmazója. Stonecolor Rustic kőfugázójuk verhetetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések