2019. augusztus 30., péntek

Tetőfedés ár m2

Tető bontás díját és annak elszállítását nem tartalmazza az összeg. Kötelez érvény árajánlatot kizárólag helyszíni felmérés alapján készített költségvetéssel adunk, ennek díja a munka nagyságától függ en minimum 5. Az árak tartalmazzák az áfát. Minden ár négyzetméterenként értendő. Pillekönnyű tetőfedés – gerard tetőfedő anyagokkal.


Bontás nélküli pala, palatetőkre ráfedés.

Könnyűszerkezetes házak, pallóvázas. Azbeszt tartalmú palatetőfedő anyagok szakszerű ártalmatlanítása. Nagy színválaszték, alacsony ár. Hagyományos tetőfedés megjelenés, tradícionális bitumenzsindely forma, harmónikus tető.


Cambridge Xpress laminált zsindely. Toronto öntapadó zsindely ára: 2. Zsindelyszeg ára: 1. Gerincszellőző ára: 4.

Pontszellőző ára: 3. Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre! Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! Az ÁR mennyiség függő.


Az LPA-L a magyar építtetők, felújítók számára a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja a Lindab cserepeslemezek már jól ismert műszaki előnyeivel, minőségével. Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát. Teljes körű ács munkák családi és társasházakon Budapesten és Pest megye egész területén. Viharkár elhárítás ugyan itt.


A lemezek igény szerinti hosszúságban készülnek, így a hulladék minimálisra csökken. A cserepeslemez méter fedési szélességű, maximális hossza pedig - méter. Ha új családi ház építésébe kezdünk, vagy a régi ház tetejének a felújítását tervezzük, akkor akkor nem mindegy, hogy milyen tetőfedés anyagot választunk.


Kétszeresen (a hőszigetelés és a fólia, valamint a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg. Vásárlás: Tetőfólia árak, eladó Tetőfóliák.

Akciós Tetőfólia ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Tetőfólia termékek, Tetőfólia márkák. Tisztelt Ügyfeleink! Fenyőáru kalkuláció másodpercek alatt.


Számolja ki építkezéséhez szükséges faanyagát. Kérjen egyedi ajánlatot! Megrendeléskor az ár az aktuális MNB középárfolyam alapján kerül végelegesítésre. Külön kérésre természetesen ezeket is biztosítjuk. Polikarbonát lemezek.


Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések