2019. augusztus 21., szerda

Készgarázs árak

Gyártóként a legkedvezőbb árakon tudjuk kínálni termékeinket. A weboldalunkon feltüntetett árak mindig bruttó árak , melyek tartalmazzák a megrendelt épület szállítását, összeszerelését. Nincsenek rejtett költségek, a fizetés az összeszerelést követően a helyszínen készpénzben történik, számla ellenében. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás és telepítés díját, továbbá az Áfa-t, valamint tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlatnak.


Kérjük, hogy minden esetben kérjen írásos árajánlatot a kiválasztott termékre.

Az ár és műszaki változtatás jogát fenntartjuk. Cégünk a Blaszak Kft. Egy sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberekből álló csapat vagyunk, akiknek fontos az, hogy a nyújtott szolgáltatás a legmagasabb szintű legyen.


Sokéves tapasztalatunknak, folyamatosan modernizált gyártási technológiánknak és szakembereink. A Maritom cég az olcsó és megbízható lemezgarázsok, fémgarázsok és kutya - kennelek vezető gyártója. A sok éves tapasztalat és a minden részletre kiterjedő gyártási gondosság lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk kínálni.


Komplett készgarázs már 220 8Ft-tól (nettó) Az általunk gyártott és forgalmazott mobilgarázs (= készgarázs) könnyen, gyorsan mozgatható.

A Bomstal Európa legnagyobb mobilgarázs gyártója. A mobilgarázs-okat, könnyűszerkezetes garázs-okat, autó garázs-okat a legolcsóbban árulják. Stabil, szélteher és hóteher álló garázsok, masszív, csapolt ácsszerkezettel.


A térháló jellegű erős szerkezet és a kiváló minőségű faanyag biztosítja, hogy a garázsok ne vetemedjenek el, az idő múlásával ne hassanak rá a környezeti eróziók. A képen szereplő cserepeslemez tető és alsó lemezszegés az ár része, az ereszcsatorna feláras opció! Tekintse meg árlistánkat és színválasztékunkat! Az árak bruttó árak és tartalmazzák az országos kiszállítást, összeszerelést és az épület betonalaphoz rögzítését. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában és a részletekre is odafigyel.


Az EUROKAPU garázskapu saját termékünk, ezért sokkal rövidebb szállítási határidővel dolgozunk, mint más cégek. Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük. Garázsainkat színes kivitelben is készítjük.


RGARANCIA – GYÁRTÓI ÁRAK ! A billenő garázskapu nagyon közkedvelt kapufajta. Egyszerűen működő, mutatós, elnyűhetetlen és olcsó. Vázszerkezetet horgonyzott acélból készítjük és korrózióvédelemmel látjuk.

Esztétikus és minőségi garázsok igényes vevőknek! Családi vállalkozásként, a garázsgyártásban szerzett több, mint éves tapasztalattal mára kiemelkedő szerepet töltünk be a könnyűszerkezetes épületek és mobilgarázs piacán, köszönhető ez a profi partnerválasztásnak, ahol az elsődleges szempont mindig a tökéletes és jó minőségű anyagok felhasználása. Készgarázs árak Cégajánló Készgarázs árak témakörben: Készgarázs árak - vevokkedvence.


Budapest, Katica u. Védje meg autóját az időjárás viszontagságaitól zárt fa garázzsal! Igényes megoldás kertjében, mely többféle kivitelben rendelhető, így garantáltan illeszkedni fog otthonához. Természetesen a kert adottságaitól is függ, hogy hová kerül a garázs, azaz hol tudunk elegendő helyet teremteni számára.


Gépkocsi beálló esetén egy parkolóhely 5xméter, egy egyállásos garázs 0xméter, egy kétállásos garázs pedig 5xméter helyigényű, így könnyen kinyithatjuk mindkét ajtót a járműveken. Könnyűszerkezetes épületek, garázs, garázsok, mobilgarázs, mobilgarázsok kivitelezése, tervezése, könnyűszerkezetes raktár, csarnok, üzem, műhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések