2019. augusztus 6., kedd

Villamossági szaküzlet szombathely

Szombathely Mátyás király u. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Vas megye legnagyobb villanyszerelési kereskedésének honlapján! Reméljük, hogy nálunk megtalálja az igényeinek.


KÖSZÖNTJÜK WEBOLDALUNKON!

Cégünk, a Mayer Kft. A Mixvill villamossági kereskedőház és webáruház a hosszú évek alatt meghatározó szerepet vívott ki a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Tisztelt Látogató Üdvözöljük honlapunkon! A korábbi telephely egy szombathelyi családi házban volt, ahol mintegy hiánypótlóként különböző elektronikai alkatrészeket forgalmaztak.


Leginkább híradástechnikai alkatrészekre volt vevő a piac, amely bebizonyította, hogy a két vállalkozó jó úton jár. A vállalkozás jól profitált, az elektronikai profil egyre inkább.

Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket! A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mint az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények, led világítástechnikai termékek terén.


Személyes helyszíni és online vásárlási lehetőség! Gyors és pontos kiszolgálás! Villamossági anyagok széles választéka, értékesítése, kedvező áron!


Nem mindegy, hogy magánszemélyek, szakemberek vagy esetleg viszonteladók számára forgalmaz termékeket az adott villamossági bolt. Mi úgy gondoljuk, hogy az a legoptimálisabb, ha egy üzlet a potenciális vásárlók széles körét ki tudja szolgálni. Itt megtalálhatod a(z) MIXVILL VILLAMOSSÁGI KERESKEDŐHÁZ József Attila Utca 28.


Találatok Lámpabolt Szigetszentmiklós keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Szigetszentmiklós közelében található világítástechnika területen dolgozó válallkozásoktól. Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletlánc.


Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Több mint éve árulunk elektornikai-műszaki termékeket, alkatrészeket.

Válogasson nap visszavételi garanciával több, mint 400termékünk közül! A szereléstechnika népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Immáron több mint éves tapasztalattal rendelkezünk villamossági anyagok forgalmazása terén. Munkánk magáért beszél, sikerünk egyenlő az elégedett ügyfelekkel. Manapság már szinte mindenhol megtalálható, nem csak a villamossági szaküzletekben, ennek ellenére érdemes körültekintően vásárolni.


Ahogy minden tömegterméknél, az izzóknál is fennáll a veszélye annak, hogy silány minőség akad a vásárló kezei közé, mely villamossági eszköz lévén igencsak veszélyes tud lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések