2019. augusztus 2., péntek

Úszókapu görgő szett

Minden szettben összesen db görgő és db úszókapu C-sín található. Komplettebb úszókapu szetteket az úszókapu menüpont alatt láthat. A legkedveltebb c-sín és görgő variációkat párosítottuk előre.


A szettekben csak db görgő és c-sín található. Beépítéshez szükséges görgő szett. Mivel az úszókapu nem igényli görgős sínrendszer lefektetését, így egyenetlenebb talaj felett is kiválóan alkalmazható.

Mivel nincs sín, a kapu mozgását nem akadályozhatják a talaj menti akadályok, kavicsok. Ráadásul az úszókapu a tolókapunál nemcsak praktikusabb, de esztétikusabb is. Hegesztett talpnál a görgőcsoportok helyzetét alátét lemezekkel lehet pontosan beállítani. A görgők egy belső.


Célszerű a görgőket először ideiglenesen lehegeszteni, és a kaput felső görgő nélkül végig tolni. Ha a kapu könnyen fut és végig függőlegesen áll, akkor hegesszük csak le véglegesen a talpakat. KANO KIT-Cúszókapu sín szett méteres úszókapuhoz.


A szett tartalmazza az úszókapuhoz szükséges vasalatokat és görgőket. Az úszókapu sínszettben megtalálható db méteres C60-as nyers sín.

Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Felső vezető görgő. Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket.


A kapuk felső megvezetését, kitámasztását szolgálják. A kapu méretétől, kialakításától függően különböző típusokat, átmérőket gyártunk és ajánlunk. A felső vezetőgörgő lehet műanyag, vagy csapágyazott.


Ezeket állítható módon lehet csavarozni a felső vezető. Szett tartalma db EHCW-görgőbak max. Kérem, szánjon ránk percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT. Ebben a kis fimben a PSacél által gyártható úszókapuk úszókapu szerkezetek,kovácsoltvas úszókapuk alsó görgő csoportjai az úszókapuk alsó görgők tetején végi.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. EASY Úszókapu vasalat szett összeállítás Max. Szállítást futárszolgálat nem tudja megoldani. Egyeztetést igényel!


Teljes úszókapu szárny 5m ,nyílásméret 5m. Umakovshop - Széleskörű korlát, kerítés, lépcső, előtető és kapu gyártás és értékesítés. Szakterületünk a rozsdamentes korlátok gyártása fa és üveg kiegészítőkel.


Továbbá lépcsők, kerítések és garázskapuk gyártása.

C sín, felfutó görgő , alsó fogadó. A tartozék szettek tartalmaznak minden olyan kiegészítőt (szerszámokat kivételével), mely a kerítés úszókapu felszereléséhez szükséges. Görgőcsoport: Erős, robusztus, cserélhető csapágyas Seeger-gyűrűs kivitel 60-as C-profil : 5mm falvastagság, 6méter hossz A0max.


Tolókapu vasalat szettek. Weboldalunk COOKIE-kat használ az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések