2019. augusztus 27., kedd

Kőzetgyapot szeged

Szigetelőanyag árak Szegeden. Kőzetgyapot , üveggyapot szigetelőanyag AKCIÓ Szegeden! Cégünk fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő vakolatok) valamint a szárazépítészeti (gipszkarton és álmennyezeti) rendszerek forgalmazása. A Széchenyi térről autóval csupán perc, de gyalogosan is alig percbe telik.


Autóval a Széchenyi térről a Kiss Ernő utcától indulva a Tisza Lajos körútra kanyarodva a Dugonics téri körforgalmon át érhetsz ki a Petőfi Sándor sugárútra.

Szegedi üzletünk komplett hőszigetelő rendszerek, homlokzati hőszigetelő anyagok, lábazati hőszigetelő anyagok, padló és födémszigetelő anyagok, tetőszigetelő anyagok, üvegszövet hálók, élvédő proflilok, indító profilok, hőszigetelő tárcsás dübelek, beütő dübelek, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, vakolatok és alapozók teljes. A kőzetgyapot az egészségre nem káros. Környezetvédelmi szempontból sem jelent problémát, a kibontott kőzetgyapot nem minősül veszélyes hulladéknak. A speciálisan homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett kőzetgyapot szálainak -a a fára merőleges, és csak -a a fallal párhuzamos. Ez a műszaki megoldás egyrészt.


Tökéletes hőszigetelésre vágyik? Padlás és tetőtér szigetelésre alkalmas kőzetgyapot és ásványgyapot a Praktiker kínálatából. Raktáraink Budapesten.

Vidéki telephelyeink: Szeged , Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza. Nagyon jó kőzetgyapot , üveggyapot és polisztirol szigetelőanyag árakat tudunk adni. A szigetelőanyag nem nehéz hanem “köbös” anyag.


Sok helyet foglal és nagy autó kell a. Knauf vakolható kőzetgyapot alkalmazása: Az FKD N Cés Ckőzetgyapot táblát külső (határoló) falak külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére terveztük. Bevonatréteggel ellátott kontakt homlokzati hőszigetelő rendszerekhez (ETICS) ajánljuk, amelyekben a hőszigetelő anyagot ragasztással rögzítik az. Jó minőségű, finomra őrölt üveg, nyersanyagok (pl. homok, földpát, szóda, nátrium-szulfát, egyéb adalékok) homogén keverékének olvasztásával és szálazásával előállított üveges szerkezetű szálakból hőre keményedő műgyanta kötéssel gyártott termékek. A Rockwool cég világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállítása terén.


Hőszigetelésről – Rockwoollal Tűzálló kőzetgyapot szigetelés! Mi nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet szakáruház. Hívjon minket és a kolléganőnk.


Elérhetőség és céginformáció: Kerti Gábor ev. Hogy a legjobb kivitelezőt biztosítsuk a legjobb anyagokkal! Gipszkarton árak és gipszkarton, szigetelés, hőszigetelés széles választékban.


Rockwool Ecorock FF kőzetgyapot hőszigetelő rendszer – Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapottal. A házunk homlokzata az egyik, ha nem a legnagyobb olyan felülete az épületünknek, aminek számos negatív környezeti hatásnak kell ellenállnia.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kiváló minőségű szigelés és hőszigetelés, üveggyapot szigetelő anyagok beszállítása, speciális szigetelés és hőszigetelés munkálatok kivitelezése. Profilok, fóliák, glettek, gipszek, festék, kőzetgyapot vagy üveggyapot termékre is szüksége van.


Mindezeket nálunk megvásárolhatja budapesti és vidéki telephelyeinken azonnal! Rockwool, Knauf, Ursa kőzetgyapot és üveggyapot termékek raktáron! A termékekre kattintva.


Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések