2021. március 1., hétfő

Ytong áthidaló

A Xella Magyarország Kft. Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható. Előre gyártott vasalt áthidaló falazatok nyílásainak áthidalására.


A minimális vállövi felfekvés 2mm. A nyomott öv kialakításhoz egy egész sort (2mm) kell fölé falazni, az áthidaló teljes hosszában.

Az elemek közötti állóhézagok. Az egységes falszerkezet érdekében a falazóanyagnak megfelelő áthidalót érdemes beépíteni. Az áthidalók a fal szerves részét képezik.


Betöréssel szembeni ellenállása is kitűnő, kézi erővel nem rongálható meg a falazat. A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelés e. BAKONYTHERM - válaszfal- áthidaló 150cm. Mennyiség függvényében ingyenes házhozszállítási lehetőség - kérjük érdeklődjön a részletekről.

Fehér ház - akciós árak komplett építési rendszer vásárlása esetén. Az A-áthidaló nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas. Ennek a hosszúsága is 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik. A hosszúsággal arányosan változik a falköz nyílásmérete és az áthidaló tömege is. Ha építkezel vagy felújítasz, válogass online építőanyag-webáruházunkban, és rendelj a kiváló minőségű építőanyagok közül!


Az alábbiakban egy folyamatosan bővülő gyűjteményt talál az általunk legfontosabbnak ítélt adatokról, technikai leírásokról, tervezési segédletekről, tanácsadó anyagokról, melyek számtalan módon lehetnek segítségére. YTONG ÉS SILKA LETÖLTHETŐ ANYAGOK. Monolit vasbeton homlokzati pillér kiegészítő hőszigetelése vízszintes metszet. Környezetbarát termék, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően energiahatékony megoldást nyújt a lakó-, közösségi-, ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak.


Ytong és Silka termékek. Porotherm áthidaló vásárlás Budapest környékén Budakeszin. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk!


Az ytong teherhordó áthidalók szélességi mérete 1illetve 1cm. Falazó tégla, válaszfal tégla termék az Építőanyag. A nút-fédernek köszönhetően még stabilabban kapcsolódnak egymáshoz az elemek.


A megfogó hornyok segítségével még gyorsabban és biztonságosabban építhető fel a fal.

Ptá teherhordó áthidaló. Felhasználási területek: Válaszfalakban, vázkitöltő falakban kialakított nyílások áthidalására. További előnye, hogy a falazóelemek szélességi méreteihez igazodik, beépítés.


Minimális felfekvési hossz: 20cm. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Hosszmérete a beépítési helynek megfelelően.


A fenti méretektől eltérő raklapokat nem áll módunkban visszavenni. A lábazati hőhídmegszakító elem alkalmazása mellett a falazat padlóvonalánál a felületi hőmérséklet megemelkedik, ami által jelentősen csökken a penészesedés veszélye továbbá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések