2021. március 15., hétfő

Zsindely téglány

Zsindely garancia: év Zsindely Prémium garancia: év. IKO zsindely katalógus letöltése itt. Készletről érdeklődjön telefonon! Tapasztalatom alapján a téglány zsindely ár érték aránya kitűnő!


TÉGLÁNY ZSINDELYEK. CT 2 XT 2 XT 30.

Háromlevelű téglány zsindely egy igazán népszerű zsindely. Közkedvelt tetőfedő anyag mert könnyen és egyszerűen beépíthető. Mivel kellőképpen rugalmas, így kiválóan alkalmazkodik a hőmérséklet. Superglass téglány. IKO Armourglass téglány zsindely.


Armourglass zsindely , mely magasabb bitumentartalmú, minőségi üvegfátyol erősítésű zsindely. Az IKO gyár Armourglass tetőzsindelyei megfelelnek a legmagasabb szintű szakmai európai uniós elvárásoknak is, hiszen az EN544-es EU szabvány szerint készültek. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat!


Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!

Armourglass Plus téglány zsindely Az Armourglass Plus téglány a minőség és megbízhatóság zászlóshajója. APP modifikált bitumen a rugalmasabb anyagért, CE jelölés, év garancia, ebből év teljes körű. Természetesen a színazonos téglány zsindely is elérhető, hogyha ezt választanánk a gerinc fedésére. A téglány tagozatokat precízen, az alkalmazástechnikai útmutatóban leírt alakra és méretre kell vágnunk, majd az így kapott zsindely darabokkal -szimpla de.


Tegola zsindely egyenesen a gyártótól! A TOP zsindelyek rendkívül rugalmasak, ezért kitűnően alkalmazhatók olyan építészeti környezetben, ahol az ívelt formák és az eltérő dőlés miatt a tető alakját tökéletesen követő megoldásra van szükség. A TOP téglány zsindely mintázata egyedivé ,mozgalmassá teszi a tetőt. Mik a bitumenes zsindely előnyei?


Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól. Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy.


Ne feled a bitumenes zsindely típusa (hódfarkú vagy téglány ) illetve színe (vörös, barna, zöl antracit) mellett kérjük, add meg a pontos négyzetmétert valamint a szükséges kiegészítő termékeket is. Jó minőségű, kedvező áru, akciós tetőzsindely, amely sokhelyütt használható, akár szakember segítsége nélkül egyszerűen beépíthető. Egy termék se felelt meg a keresésnek. Téglány zsindely kategória. Keresés az áruházban.


Bár a zsindely szögeléssel kerül a tetőre, a zsindelyragasztónak is igen fontos szerepe van a felrakásban. A zsindelyragasztó felhasználható eresz-, fal- orom- és kéményszegély, tetőkibúvó, tetőtéri ablakok, vápák és egyéb pontok vízzárásának kialakításához, valamint 60°-nál meredekebb tetőlejtésen.

Négy levélből álló zsindely. Megjelenése komoly külsőt kölcsönöz otthonunknak. A szögletes formák a modern arculat megtestesítői. A merész formatervezésű házakhoz harmonikusan illeszkedik egyszerűségének köszönhetően.


Legkedveltebb társított szín ehhez a formához a fenyő zöld. ZSINDELY ANYAGA, GYÁRTÁSA A TERMÉK ÖSSZETÉTELE A TEGOLA CANADESE bitumenes zsindely hordozóanyaga szervetlen üvegfátyol (vlies), nem rothadó és ezért hosszú élettartamú. Klasszikus alakja és színei miatt.


Number One 3T három tagozatú téglány zsindely barna színben Akció!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések