2021. március 16., kedd

Ytong akció

Az Etyeki Tüzép Kft. Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére. Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati. Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.


Ingatlanfejlesztőknek.

Ytong akció Lakó-, közösségi-, és ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, vázkitöltő falakhoz. P4-6-os falazóelemből térszín alatti létesítmények is építhetők. AKTUÁLIS YTONG ÉS SILKA HÍREK, AKCIÓK YTONG ÁRAK.


YTONG árlista és a legjobb szolgáltatások érdeklik? A győri Y- YTONG Márkakereskedésünk kedvezményes YTONG tégla akciót hirdet Győr-Moson-Sopron megye területére, illetve Győr km-es körzetére. A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelése.


Erre a rövid válasz, hogy lehet az YTONG -ot is hőszigetelni, de nem szükséges. Mert az YTONG falszerkezetek cm-es falvastagságtól kiegészítő hőszigetelés nélkül is kielégítik a szigorúbb energetikai követelményeket, ezért nincs szükség költséges kiegészítő hőszigetelésre.

Ha valaki viszont a jövőbeni. Klíma őrző tégla külső teherhordó fal építéséhez. Porotherm K tégla akció (44x25x28cm).


Ytong tégla akciója egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. A Hofstadter tüzép akciós áron kínálja az Ytong falazóelem családot. Jöjjön el Pilisvörösvárra, megéri! Tégla ár és árlista letöltése.


Akciós ytong termékek és kedvezményes, olcsó ytong ajánlatok. SOLARY Booster, asztali, elec. Telepi tégla akció - Ha nincs szükség egy egész kamionra, csak pár raklapra! Lukács Hajnalka Építőanyag Webshop-os vásárló, - „Szeretném megköszönni a gyors intézkedést. Ezúton jelezném, hogy másik helyről is kértem árajánlatot, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen kis mennyiségre a nagy szállítási költség miatt nem adnak ajánlatot.


Showing all result. Amennyiben készüléke nem jeleníti meg az akciós újságot, letöltheti a leírásban található. A fehérház akció feltételei: főfal, válaszfal, habarcs áthidaló egyszerre történő megrendelése.


Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.

További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. Ytong gyalu, 1x 2mm Akció a készlet erejéig! Szállítási díj min.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések