2017. augusztus 7., hétfő

Szárnyaskapu

SZÁRNYASKAPU Egy és kétszárnyú kapu, kovácsoltvas és egyéb kivitelben. KOVÁCSOLTVAS kaputechnika - kapu, egyszárnyú nyílókapu, kétszárnyú nyílókapu, kerítés. A kapu nem akadhat, nem csúszhat a földön, meg kell oldani, hogy a kapuszárny merev, a kapupántok rögzítése pedig erős legyen. Szárnyaskapu vagy nyílókapu.


ALLIX szárnyaskapu könnyen, gyorsan telepíthető, alkalmazható az ipari- és logisztikai létesítményeknél, közigazgatási területeknél, lakossági szektorban.

Többféle magasságban és szélességben, egy- és kétszárnyú kivitelben. AXO karos szárnyaskapu működtető motor szett. A CAME szárnyaskapu hajtása igazán nagy kapuszárnyakra. Lakossági és intenzív használatra, reverzibilis vagy irreverzibilis kivitelben. Az AXO motorok nyitási szöge maximum 1fok.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A Roger termékek mindegyike egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált automatika, melynél a csendes és megbízható működés, a 2voltos technológiával párosítva kimagasló biztonságot nyújt.

Beninca szárnyaskapu motor, 230V, max 4. Utcai kapu automatizálására alkalmas kapunyitók széles választéka! Egyszárnyú, kétszárnyú és tolókapu kapuautomatikák, kapunyitók közül egyaránt tud választani ezen az oldalon. Colibri fordulókapu A tartókonzolos, aluminiumból készült Colibri fordulókapukat és kiskertajtókat kimondottan a magánvásárlók részére tervezzük. Ezek könnyed és változatos kialakítási lehetöségeket kínálnak. Számos forma variáció áll az Önök rendelkezésére.


Mindehhez még számtalan különleges gyártmány a terveknek megfelelöen, hogy vevöink valóra. Az ünnep alatt leadott webshop rendelések 15-én (szerda) kerülnek kézbesítésre. SOMMER - professzionális automatizálás - garázskapu hajtóművek, szárnyaskapu és tolókapu motorok. Key Vega – Kiváló választás családi házakhoz, kisebb forgalmú társasházakhoz. Az alap szettek tartalmazzák a kapumozgató motort, a vezérlést (nem integrált esetben a vevőegységet) , fotocellapárt, db távirányítót.


Sommer szervíz, alkatrész ellátás. CAME KRONO karos szárnyaskapu működtető motor szett. A szárnyaskapu automatika megválasztásánál körültekintően kell eljárni. Nem elegendő, a kapu méretét és súlyát figyelembe venni, hanem figyelni kell arra is, hogy a kapuszárnyak milyen oszlopon, pilléren vannak felszerelve. Mindegyik automatika alapfelszereltsége az áramszüneti vészkioldó.


Minőségi szárnyaskapu , Tolókapu, Úszókapu motor vezérlés.

Országos házhoz szállítás raktárról. Akciós vezérlések és a legolcsóbb árak! Ipari garázskapu, ipari tolókapu és szárnyaskapu mozgató motorok a KLING-CAME-től. Ipari megoldások bevásárló központok, társasházi parkolók számára.


Az ipari rendszerekbe épített akkumulátorok vészhelyzetben, áramszünetek esetén is működtetik a garázskapukat, toló vagy szárnyaskapu rendszereket. Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést. Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Kapunyitó szaküzlet és bemutatóterem. Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés.


Elektromos kapunyitó szett év garanciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések