2017. augusztus 11., péntek

Esővédő ponyva

Strapabíró tereptarka ponyva. Alkalmas a felszerelés megóvására esős, viharos, vagy akár nagyon erős napsütésben is. Lessátor borítása is javasolt nagy eső esetén, vagy ha folyamatosan a terepen felállítva használjuk. Betakarható a tereptarka ponyvával az autó, csónak is ha nem mozgó leshelyként használjuk.


Szeretné megvédeni őket az időjárás káros hatásaitól, egyéb károsító tényezőtől?

Ezek az eső, a jég, a pára, penész, por és más szennyeződés, madár ürülék, rovarpiszok, pókháló, erős napfény, stb. Vásárlás: Autóponyva árak, eladó Autóponyvák. Akciós Autóponyva ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Autóponyva termékek, Autóponyva márkák.


Nem tipikus szalonmunka, nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, csak egy készen kapható, vízhatlan, zsinórfűző karikákkal (ringli) körbevett ponyva , egy háztartási varrógép, ja és az ötlet. Kempingezés elengedhetetlen kelléke, hogy ha jön egy nagy eső, ne ázzon a sátor.

A védőhuzat vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Esővédő huzat sátorra is! PVC ponyva anyag PVC ponyva teherautó, utánfutó, esővédő , állat-és autó beálló, terménytakarás, medence takarás, mobil garázs, árnyékolás.


Ezek a PVC ponyva anyagok legtöbbször vagy m szélesek. KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van. Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Kedvező árak és szakértelem egy helyen. Referenciáink között számos képet megtekinthet, az átlátszó ponyva anyagot nagyfrekvenciás hegesztő géppel konfekcionáljuk, amely teljesen összeolvasztja az anyagot egy esztétikus varrat mentén. A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva könnyen szaka ezek pedig ennek megakadályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet.


Anyagválasztásnál figyelünk a megfelelő ár-érték arányra. A poliészter anyagú ponyva nagyjából -kal vékonyabb, mint a hagyományos akril anyagú. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.


Vászon ponyva anyag Vászon ponyva teherautó, utánfutó, esővédő , állat-és autó beálló, terménytakarás, medence takarás, mobil garázs, árnyékolás. A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál.

ESŐVÉDŐ TEREPTARKA VADÁSZ PONYVA 85xm. Ajánlott minden Ticket To The Moon függőágyhoz, nedves, esős időben. Megbízható védelmet nyújt az időjárás ellen. Rögzítés: A négy sarkán rögzítőzsinórral. Kettő az egyben esővédő tarp és szúnyogháló.


A Moskito Tarp függőággyal és anélkül is használható szabadtéri táboozáshoz. A képeken látható függőágy külön vásárolható meg. Tartozék: db aluminium. Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.


Az erkély oldalán - elején belátnak a kiváncsi szemek? Nagyszerű belátásgátló, takaró és széldogó termékeink közül biztos megtalálja a megfelelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések