2017. augusztus 9., szerda

Aluminium keretprofil

Amennyiben egyedi méretű, készregyártott alumínium keretes ajtókat szeretne vásárolni, használja ALU AJTÓFRONT KALKULÁTOR programunkat a fenti emblémára kattintva, ahol az árkalkuláció után meg is rendelhetők a kívánt méretű és kivitelű ajtók. Alumínium keretprofilok. Keretprofil 4mm-es betétekhez. SAS 0- SAS 0- SAS 0- SAS 014.


Az oxigén és a szilícium után az alumínium a földkéreg harmadik leggyakoribb eleme.

A földkéreg -a alumínium és csak -a vas. Az ár m-re vonatkozik és az ÁFA-t tartalmazza. A profilból olyan ablakokra lehet szúnyoghálót készíteni, amelyeken már van redőny, és nem fér el nagyobb méretű keret. A speciális kialakítású felső keretprofil extra merevséget biztosít, és lehetővé teszi a ládák egymásra rakatolását.


Nagy és ergonomikus műanyagozott fogantyúk. Egyedülállóan széles választékot kínálunk Forest bútorszerelvényekből a legolcsóbbtól a prémium minőségig. Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással.

Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Az alumínium puha, vágható, ezüstfehér, porrá törve szürke könnyűfém. A levegő hatására a felszínén pillanatok alatt oxidréteg alakul ki, amely megvédi a további oxidációtól.


EE (szálcsiszolt) felülettel is rendelhető. A gumiprofil megakadályozza a szennyeződés bejutását az üveg és a keretprofil közé. A keretosztó a SAS és a SAS 0profilokkal építhető össze.


Az új ANKOR alumínium üvegkeret-profil a nemes fekete eloxált felülettel kifejezetten a rejtett D-Soft pántokhoz tervezték. A megfelelő sarokelemekkel kombinálva szép fomájú és időtálló üvegfrontok valósíthatóak meg. Szúnyogháló alkatrészek.


Ez a kategória tartalmazza a fix keretes, rolós és egyéb szúnyogháló típusok alkatrészeit. Megtalálhatók szúnyogháló keretprofilok, sarokelemek, hálók, szúnyogháló ajtó kilincsek, egyéb profilok egyaránt. Alkatrész haszonjármű felépítmény gyártás és javítás.


HAJLÍTOTT ALUMÍNIUM KERETPROFILOK. Zárt keretprofil rendkívüli stabilitás és hosszú élettartam. Az cm-es és ennél szélesebb elemek négy sarkánál, az egyszerűbb beállíthatóság érdekében.


Alkus műanyag zsaluhéj kizárt a vízfelvétel.

Fehér vagy barna színben. Méretre vágása díjmentes. Redőnyök, ablakpárkányok, szúnyoghálók, roletták, reluxák és egyéb árnyékolók forgalmazása. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel!


A betétként alkalmazandó üveg, struktúrlemez vagy falemez vastagsága 4mm! Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Termékek Hepco Motion MCS építőelem.


Moduláris építőelemek. Különböző méretű alumíniumprofilból, ezek csatlakozó, rögzítő elemeiből áll. Felhelyezése könnyen megoldható, kívülről négy csavarral az ablakkeretre rögzítjük.


Optimális megoldást nyújt azon ablakokhoz, amelyeknél nem szükséges kívülre nyúlni. A keretprofil rendszer mm vastagságú üregkamrás polikarbonát panelok szerelésére készült. Oldalfal bevilágítóként, és homlokzatként is alkalmazható. A vízvetővel, vagy anélkül rendelhető lábazati profilok vízelvezető furatokkal vannak ellátva.


Tető keretprofil Tox szegecselt (átnyomásos szegecseléssel), minden más illesztés vakszegecsekkel. Eltávolítható védőfólia a tetőn a karcolások elleni védelemhez. A firenzei roló egy különleges és új termékünk. Stílus, visszafogott luxus és elegancia jellemzi.


Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, zsaluziára emlékeztető, dimenziós látvány hatását kelti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések