2017. augusztus 4., péntek

Fa lazúr festék

Az első réteg lazúr felkenését követően ajánlott kicsit megcsiszolni a fát, ezzel fokozva a második réteg tapadóképességét. Amennyiben a fa már kezelve volt (festve vagy lakkozva), érdemes eltávolítani a már felkent rétegeket, a lazúr ugyanis csiszolt felületeken szívódik be a leghatékonyabban. Ez a lazur az 1-ben termék, favédőszereket is tartalmaz, így a legtöbb esetben elhagyható az alapozó! A fapác termékkel kíválóan színezhetünk faanyagot. Fedőlazúr, kopásálló lazúr termékek: igazi specialitások.


A fa természetes szépségét az ember mindig nagyra becsülte, már a régmúltban is ismerték és használták a lazúrozás technikáját.

A finom elosztású pigmenteket tartalmazó olajos és szeszes lazúrokkal a bútorkészítő mesterek remekműveket alkottak. A lazúr lényege, hogy összetételétől és színétől függően különböző mértékben láttatni engedi a fa. A Teknos a festékek és bevonatrendszerek széles választékát kínálja az ipari felhasználók számára. Kínálatában megtalálhatók az úgynevezett „nedves festékek” fémfelületek korrózióvédelmére, fa , ásványi eredetű és műanyag felületek kezelésére csakúgy, mint a különféle porlakk bevonatok. LAZURÁN VÉKONYLAZÚR BOROVI FENYŐ 0. Egy régi házat vásároltunk és a felújításnál a teljes épület deszka borítást kapott.


Nekünk három fontos igényünk volt a lazúr kiválasztásánál. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Akciós lazúr festékek széles választékát találja honlapunkon, az egyik legjobb áron!

Rendeljen tőlünk lazúr festéket, így spórolhat időt is és pénzt is. Visszahívjuk Önt, nem kell foglalkozni semmi plusz feladattal, csak adja le rendelési igényét, a többit megoldjuk Önnek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. AURO kertibútor- és teraszolajok : enyhén pigmentált, vízálló olajok, melyek kültérben is időjárásálló, kemény, kopásálló felületet adnak.


A fa erezetét, színét az olajozás őrzi meg legjobban, de a gyenge pigmentálás miatt a legkevésbé UV-álló. Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Mai modern lazúr festék színek, amelyek különlegessé teszik és modernizálják a fa felületeket. Ilyen például a szürke, fekete, fehér, ezüst, arany, kék, sárga, barack színű lazúrok, amelyek természetes alapanyagokból állnak.


Lazúr , festék vagy olaj? Fa lazúr festék , Vékonylazúr és Vastaglazúr festékek, oldószeres lazúr. Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok. C alatti hőmérséklet és nagyobb páratartalom növeli a száradási időt.


Két réteg tökéletes védelmet biztosít. A színtelen színárnyalatok közül kültérben a Színtelen UV alkalmazása javasolt. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét.


Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható.

Alkalmas minden hazánkban előforduló puha és keményfa festésére. A felület felújítása időszakonként javasolt. Kiadósság: m egy rétegben. Hígítani nem kell, felhordásra kész.


Festetlen fa esetén kültéren szükséges az alapozás, mert az alapozó tartalmazza azokat a védőanyagokat, ami védi a fát a gomba, penész, rovarok okozta károsodások ellen. Felvitele 2-rétegben javasolt. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


A lazúr nem való padlóra, míg az olajat bátran használhatjuk itt is és egyéb fa szerkezeteken is. Szeretnék bemutatni egy új olajat, ami egy matt, színezett olaj, kimondottan kültérre fejlesztve. A BONDEX DECKING OIL használható járófelületeken és egyéb fa szerkezeteken is.


Véd a gombák ellen, valamint víz- és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések