2017. augusztus 7., hétfő

Austrotherm at h80

Szinte valamennyi, az építési gyakorlatban előforduló. A legnépszerűbb homlokzati hőszigetelő lemez. A vályog kivételével szinte bármilyen fal homlokzati.


Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications. As a designated and in many areas the only Austrian producer of EPS- and XPS-insulating materials, facade elements and interior-sanitary-construction.

Hőszigetelő és Homlokzatképző Szaküzletben. AUSTROTHERM anyagok ökológiailag is kedvez ő megoldást adnak. Hvh 10) hőszigetelésére alkalmas. A termékek között hő-, hang- és lépéshang szigetelésre alkalmas verziók is léteznek. A termékek felhasználhatóak új ház építésekor vagy utólagos felújításkor is.


Az árakról érdeklődjön interneten árajánlatban vagy telefonon munkatársunknál. A vastagság vastagon megéri. Mégpedig évtizedeken át télen, nyáron.

Kiválasztotta már a szükséges vastagságot rezsiköltségük kívánatos csökkentéséhez? Ha igen, akkor kérjen kedvezőbb árat év megtakarítására, és legyen szép a napja! A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab.


Ft-os áron elérhető. A gyártást követő pihentetésnek köszönhetően zsugorodás nem lép fel. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni.


Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. Alkalmazásával a falazatok hőátbocsátási tényezője jelentősen javítható.


Az árak komplett rendszer vásárlása esetén érvényesek. Az AT-N2anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben különösen nagy mechanikai igénybevétel lép fel, így például járható lapostetők, terasztetők, zöldtetők, tetőparkolók, járműterhelésnek kitett padlók, ipari padlók hőszigetelése, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. A hőszigetelő rendszer. Az alábbi QR kód beolvasásával mobil eszközére is letöltheti árjegyzékünket.


De az általános helyen elért kiváló hőszigetelés gondokat okoz, ha kevés a rendelkezésre álló hely. Grafit Grafit Reflex Padlap.

A leme­zek belsô íve meg­egyezik a fal külsô síkjának gör. Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. AT-HAT-N1Expert Fix.


Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Válogasson kedvére termékeink között! A festék bevonat meggátolja, hogy erõs napsütésben a felület túlzottan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések