2017. augusztus 17., csütörtök

Szines zsalukő

Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek. A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! A zsalukő alapvetően természetesen építési alapanyag, de legtöbb esetben megmarad néhány darab, amelyeket aztán a szárnyaló kreatív fantázia bizony remekül felhasznál.


Szögletes formája alapján kellemes, modern darabok létrehozásáért kiált, mutatok most néhány ihletadó ötletet. BiatorbĂĄgy OrszĂĄg Ăşt 2.

Architektura kerítéskő. Ha a színes pissoir-öblítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a BK Kft. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Zsalukőhöz hasonló módon építhető. A zsalukő elengedhetetlen a nagy teherhordó falak és az alapok felépítéséhez.


Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik. Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.

Kerítés lábazat vakolás és burkolás nélkül. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Olcsó térkő: térkő, járdalap, beton gyeprács - terkovek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Szállítással együtt értendő pontos beton árat munkatársainkon keresztül kaphatja meg További beton ár ITT. Leier Hungária Kft. A színes zsalukövek alkalmasak támfalak helyettesítésére, új dekoratív eleme lehet kertjének.


Tólószárnyas Zsalugáterek – a hagyomány találkozik a korszerűséggel. A toló zsaluval sokféle optikai hatás lehetséges, az anyagfelhasználáson keresztül a színes kialakítás és a homlokzati struktúra megváltoztatása. Készletről és megrendelésre kínáljuk saját gyártású termékeinket: térkő, szegélykő, gyeprács, Uni pince falazó, béléstest, pillérelem, zsalukő.


Közvetlenül a gyártótól vásárolhat első osztályú termékeket, év garanciával! Raklaphasználati díjat nem számolunk fel! A különböző behelyezhető gyártó sablonok segítségével a betontermékek széles választéka állítható elő.


Például: zsalukő , gyephézagos-rácskő, szegélykő, mederlap, térkő, burkolókő, béléstest, stb. A megalakulás óta két család vezeti a céget garantálva a tulajdonosi szemlélet jelenlétét a rövid- és hosszú távú döntéseknél. A betonEPAG Építőanyaggyártó Kft.

Sok esetben eltervezzük, hogy mi és hogyan is fog elkészülni. Megvesszük az anyagot, s néha a munkálatok végén vagy a ház körüli rendrakás után kiderül, hogy mennyi értékes “kincs is van a birtokunkban. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Hullám térkő színes 12x24x- válaszható színben. Több mint 9féle térkövünk, féle lábazati- és falburkolatunk között böngészhet. A zsalukő lábazattal rendelkező kerítések is egyre elterjedtebbek, szeretik, mert haladós vele a munka, nincs szükség a kerítés zsaluzására. KK Kavics beton zsalukő. Itt vagyok jelenleg: Kezdőlap Termékek Szerkezeti anyag Beton zsalu.


Minden olyan építőanyag megvásárolható nálunk, amire egy ház építésénél szükség van. Megfelelő szállítási kapacitással és szakmailag kiválóan felkészített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések