2017. augusztus 25., péntek

Fa síremlék árak

Az alátétszegély mérete kb. Az urnasírkő befoglaló mérete kb. Kedves Látogató, a lenti felsorolásban ismertetjük a különböző méretű és különböző anyagból készült sírkövek tájékoztató árait. A sírkövek ára nagyban függ a felhasznált anyag fejtájától, formájától és méretétől.


A különböző sírkő kiegészítők is befolyásolhatják az. Gránit sírkövek kedvező áron, kiváló minőségben. Sírkő és síremlék készítés – gránitból, márványból, mészkőből. Kriptát, urnák, sírkövek forgalmazása Budapesten és Pest megyében. Az egész ország területére szállítunk síremléket.


Nem kérünk előleget a megrendelt munkára. Minden általunk készített. Bruttó árak , amelyek tartalmazzák a kiszállítás és felállítás költségét is Győr km-es körzetén belül! A régi sír elbontása és a törmelék elszállítása külön díj ellenében történhet! Köszönöm hogy engem választott.


Igényes, fából készült sírkeretek készítése. Természetes alapanyagból készült szimpla és dupla méretű fa sírkereteket szigeteléssel, kültéri felületkezeléssel, kavics és faháncs dekorációval helyszínre. Fa síremlék keretek olcsón tavaszra csak most féláron. Olcsón hozzájut a legdekoratívabb és közkedveltebb kerti díszítő kövekhez, sziklákhoz. A hazai földtörténeti- és klímaviszonyok közt alakult ki a fehér pilisi, vagy lilás mintázatú gyöngyössolymosi kő, amiket változatos módon használhat föl, és illeszkednek a környezetbe.


Mivel ezek igen különbözőek lehetnek, így árajánlatot csak a konkrét elképzelést ismerve tudunk adni. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8-óráig, pénteken 8-óráig. Az árak tájékoztató jellegűek.


Telefonos időpont egyeztetéssel ettől eltérő időpontban is szeretettel várjuk. Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Bizonyára csodálkozik, hogy milyen egyszerű kis oldal ez, de megnyugtatjuk hogy ez nem véletlen.


Síremlék Síremlék Síremlék MINDEN VÉ. A síremlékek ára megbeszélés alapján történik. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. A földalatti rész szurkozva. Egyedi elképzelés alapján kérhető szimbolumok ráfaragása.


Tájékozódhat sírkő árak , síremlék árak tekintetében is, továbbá tisztítással és felújítással foglalkozó cégeket is talál. KOPJAFA-FARAGÁS, FAFARAGÓMŰHELY BICSKÉN - Rendelhető :reális áron-Székely fafaragás,kopjafa,fejfa,kereszt- síremlék ,székelykapuk faragása,faragott konyha és szoba bútorok,kiegészítők,kerti faragott pavilonok,a fa díszitő faragása. Fa nyílászáró árlista, fa ablakok árlista Ide kattintva kérhet fa ablak helyszíni felmérést! Faház típusok és árak. Kerti faház, szerszámtároló faház, elárusító faház, bérbeadó faház választékunk minden igényt kielégít.


Nem könnyű válaszolni erre az egyszerű kérdésre. Nálunk évek teltek el az első gondolat és a megvalósítás között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések