2017. augusztus 9., szerda

Fenyő bútorlap

A táblásított fenyő lapokról. A jó minőségű lap nagyon sok mindenre felhasználható. Elsősorban belsőépítészeti munkálatok kiváló segédeszköze, de polcok, bútorok valamint nyílászárók elkészítéséhez is nélkülözhetetlen kellék. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat.


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.

Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! A GrenaGloss : magasfényű bútorlap , MDF alapon, magasfényű akryl réteg konyhabútorfrontnak, szekrényajtó frontnak, egyéb belsőépítészeti alkalmazásokhoz ajánljuk, függőleges felületként. Natúr fenyő ágykeretek, éjjeliszekrények, cipősszekrények, komódok, íróasztalok és gyerekbútorok. Webáruházunkban nagyon sok típusú bútor közül válogathat, melyek minden otthonban jól mutatnak. BYSPAN védjegyet viselik.


A fenyőbútor-ház kínálata: fenyő ágy, fenyő gyerekágy, fenyő asztal, fenyő szekrény vagy konyhabútor. Kiváló minőségű fenyőbútor,kedvező áron,hozzáértő kiszolgálás! A bútorlap ára nagymértékben függ a bútorlap felületének minőségétől is.

Pécs, Tüskésréti út 65. Fenyőbútort keres a hálószobába,konyhába vagy más kiegészítőt szeretne? A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni.


Ha a járványveszély miatt nem szeretne, vagy nincs lehetősége befáradni üzletünkbe, akkor kollégáink szívesen állnak élő videokapcsolattal rendelkezésére. Bútorlapok raktáron. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Tömör fenyőbútorok közvetlen a gyártótól, több mint éve azonos helyen, Kecskemét központjában, Komforttéka Fenyőbútor Áruház.


Fenyő ágyak, tömör fenyő szekrények, íróasztalok, polcok akár ingyen házhoz szállítással, egészen a szobáig szállítjuk. Országos kiszállítás, mennyiségi kedvezmény. A lécbetétes bútorlapok alapvetően bútoripari, belsőépítészeti felhasználásra készülnek. A lapok magja általában tompán, vagy valamilyen csapozással illesztett és ragasztott fenyő lécekből, fenyő lamellákból állnak. A felhasznált ragasztás pedig.


Antik fenyő bútorlap FC 5FSJó tanács! Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Gyári árak és ingyenes kiszállítás az egész országban 50.


Ft vásárlás felett!

Továbbra is minden általunk forgalmazott laminált bútorlap és hátfal színtől függetlenül valamint furnéros táblák, rétegelt lemezek és néhány fenyő táblásított is szabott négyzetméter áron kapható. További információkés árak felől kérjük érdeklődjön a weboldalunkon található elérhetőségeknél! Fenyő polc: Lapszerelt kivitelben szállíthatóak.


Felületkezelés: lakkozott, pácolt, nyers (utólagos pácolás). Kínálatunkból akár komplett térelválasztó polcrendszer is kialakítható. A magasabb polcoknál biztonsági okból érdemes a terméket a falhoz rögzíteni. A szélesebb polcoknál figyeljünk a túlterhelés elkerülésére, illetve az egyenletes súlyelosztásra.


A bútorgyártás során ma egyre elterjedtebb a bútorlap , mint alapanyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések