2017. augusztus 23., szerda

Ponyva készítés békés megye

Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Egyedi megoldásokat kínálunk speciális eszközök ponyvázására. A ponyva (akár takaróponyva) kiváló reklámhordozó felület.


Az egész országot, vagy akár külhont is megjáró saját mozgó reklámra tehetünk szert, ha a megrendelt ponyvára feliratozást is kérnek. Békés megye a Telefonkönyv adatbázisában.

A ponyván lévő felirat lehet akár cégnév, szlogen, reklámszöveg, de a termékünkhöz kapcsolódó bármely ábra vagy grafika is. Ha még nem tudták eldönteni, hogy mi. Szombathely Üstökös utca 14. Cégünk Csongrád megyében, Szeged közelében, attól kilométerre, Sándorfalván található. Működés területünk elsősorban Csongrá Békés és Bács-Kiskun megye , de az egész Dél-Alföl az ország déli régiója kiemelt helyszíne ponyvagyártásunknak, főleg innen érkeznek megrendeléseink ponyvakészítésre.


Reklám feliratok - design készítése. Ingyenes Állapot felmérés szaktanácsadás.

Akciós árak kiváló minőség. Találatok részletes információval, térképpel és aktuális ajánlatokkal. A tevékenység szakemberei, mesteremberei, vállalkozói.


Nincs találat ponyvagarázs kulcsszóra. Teherautóhoz, színpadhoz, sátorhoz, teraszra, utánfutóra, autóra. Molinó készítés , konfekcionálás, ponyva hegesztés. Minden ami ponyva ! A minőséggel együtt jár a szakértelem! Ponyvakészítés és jávítás.


MultiStore - kereskedelmi rendszer Hunter Douglas Zsaluzia eu Mégtöbb tervezési segédlet Az árnyékolás lehetősége a komfortérzetünk mellett azért is fontos, hogy a nyári időszakban energiatakarékosabban oldjuk meg lakásunk légkondicionálását. Készítünk teherautó ponyvát, ponyvákat, oldalfalas vagy függönyponyvás kivitelben, széles színválasztékban. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Vállalkozásunk, a Bende és Társa Bt.


Ismerkedjen meg cégünk fő tevékenységével, ami nem más, mint a ponyva készítés. Családi vállalkozásunk, már éves múltra tekint vissza!

Számtalan megrendelésen vagyunk már túl. Munkáinkat igyekszünk precíz, pontos. A modern pvc ponyva felhasználása igen széles körű. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: - Napellenző és. Zala megye a Telefonkönyv adatbázisában.


Takaróponyva készítés , gépjármű idomponyva gyártás, hajóponyva és autóponyva. Cégünk évek óta ponyva készítéssel , javítással, átalakítással foglalkozik. Teljes teherautó vagy kamion ponyva esetén meg kell adni a felépítmény külső méreteit, míg ha csak egy tetőponyvára van szükségünk pl. Több cég vállal azonban helyszíni kiszállást és felmérést, így a ponyva biztosan illeszkedni fog a járműhöz.


Nem találtam egy céget sem ezekkel a feltételekkel. Kérjük pontosítsa a(z) kifejezést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések