2017. április 3., hétfő

Penészgátló falfesték

Mikroporózus szerkezete lehetővé teszi, hogy amint a fal hőmérséklete meghaladja a harmatpontot, a pórusokban tárolt víz rögtön elpárolog, majd szellőztetés alkalmával a pára gyorsabban távozik a légtérből, mint hagyományos falfesték használatakor. A felület így gyakorlatilag mindig száraz marad. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék, vagy penészgátló bevonat. A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat. Falfesték , adalék és belső szigetelő anyagok.


Szabaduljon meg lakásában a falpenész okozta káros hatásoktól!

Harmat és páraelszívó megoldások. A kiváló fedőképességű, biocid tartalmú, matt, fehér belső falfesték vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, vagy fizikai előkészítés után a penésszel szennyezett felületekre hordható fel. A festék bevonat vízpára- és légáteresztő tulajdonsága valamint tisztíthatósága révén megfelel a jelenkor technikai. Ezek a festékek hagyják „lélegezni” a falat, mindemellett tartós, esetenként mosható, ragyogó felületet képeznek. A legkeresettebb fehér diszperziós festék már évtizedek óta a Héra beltéri falfesték.


A FESTÉK BÁZIS Zrt. FESTÉKNEK nem szabad kárt okoznia KEZELENDŐ FELÜLETBEN, vagy tétlenül tűrnie, hogy a KEZELENDŐ FELÜLET bármilyen kárt szenvedjen. A jól kiválasztott FESTÉK engedelmeskedni tartozik a KEZELENDŐ FELÜLET elvárásainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első pont előírásaiba ütköznének.


Az elkészült FESTÉK.

Oldószermentes festék penészgombaölő hatással. A penészesedéssel szemben hosszú távon ellenálló jó fedőképességű, ásványi összetételű fehér falfesték , beltéri használatra. Fungicid és oldószermentes penészgátló festék. Jó fedőképességű, liter kb. Hosszan tartó védelem.


Hígithatóság: Első rétegnél max. Penészgátló termékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. F PENÉSZGÁTLÓ FESTÉK 4L és még 8termék közül választhat a kategóriában. A mész tartós, a tisztaság érzetét kelti, sőt fertőtlenítő hatású, antibakteriális és penészgátló hatású. Valmor penészgátló falfesték fehér 5L.


Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel. Ha van allergiás, asztmás a családban, minden irritáló anyag, illat piros zászlót kap az otthonunkban a Poli-Farbe termékújdonsága, a Poli-Farbe Santal éppen nekik tökéletes választás. Kolor pont festék webáruház akció: Jupol Citro penészgátló falfesték L Ajándék Akril Emulzió alapozó 1. HÉRA PENÉSZGÁTLÓ BELSŐ FALFESTÉK JELLEMZŐK Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton.


MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Protektor Hőszigetelő bevonat. Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés.


A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki.

A Dulux EasyCare termékcsalád azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak. A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték , mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések