2017. április 7., péntek

Kutyapóráz árak

Vásárlás: Nyakörv, póráz, hám kutyáknak árak , eladó Nyakörvek, pórázok, hámok kutyáknak. Akciós Nyakörv, póráz, hám kutyáknak ár! Kutyapóráz , kutya nyakörv, kutyahám, prémium, és szuperprémium nedves és száraztáp kutyáknak, macskáknak egyéb felszerelések.


Igyekeztünk minden kategóriából a legjobb termékeket összeválogatni, hogy mindent megtalálj, amire szüksége lehet a kedvencednek. Reméljük, hamarosan téged is a vásárlóink körében. Aktuális Kutyapóráz ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Kutyapóráz kutyasétáltatáshoz, kiállítási póráz, nyomkövető póráz - széles választék és szuper árak.


Az Argi Bőr kutyapóráz ideális választás kedvence számára. Tartós, és nagy ellenállóképességgel bír, és kompatibilis az összes Argi nyakörvvel. Barna színű, anyaga valódi bőr, háromféle méretben kapható.


Ezzel a pórázzal a séta kutyájával kényelmes és biztonságos lesz. A kutyapóráz piac klasszikusai a bőrpórázok. Erősek, szép formájúak, s kellemes fogásúak a pórázt tartó kéz számára.


A természetes anyag különösen nagy szakítószilárdságú, éppen ezért alkalmas arra is, hogy fiatalabb, szilajabb kutyákat is féken tartson. A puha és rugalmas bőr nem dörzsölődik, s nedves időben is kényelmesen kézben tartható. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún.


Kutyás gazdiként fontos feladat a megfelelő méretű és kényelmes nyakörv, illetve póráz kiválasztása. Webáruházunkban kiváló minőségű termékek várják, így a legjobbat adhatja kedvencének! Népszerű márkák Kedvező árak Gyors, akár INGYENES szállítás Rendeljen most! Automata legyen a kutyapóráz vagy sea már kiképzett kutyák esetében jól használhatók az automata pórázok, míg a fiatalabb és kevésbé trenírozott kutyáknak több irányításra van szükségük, s így esetükben hatásosabbak a fix pórázok. Az automata kutyapórázok sokkal nagyobb szabadságot adnak kutyájának.


Gondoskodj kutyusodról a webáruházunkban elérhető minőségi termékekkel. Add a legjobbat szőrös kis kedvencednek, hogy semmi ne szabhasson gátat örömének! A Dogtrace D-Control Easy Mini elektromos nyakörv egy kutyakiképző nyakörv. Kis méretű nyakörv részének köszönhetően kifejezetten kistestű kutyákhoz ajánljuk, hangjelzést és fix impulzus fokozatot tudunk alkalmazni. Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.


A legújabb Flexi sorozat a német kutya specialista cégtől. A Flexi design sorozatának egyik legújabb eleme. Kutyatartás kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az árak eltérhetnek az áruházainkban alkalmazott áraktól.


A házhoz szállítási díjak online rendelésekre vonatkoznak, az áruházainkban igényelhető kiszállítási feltételek ettől eltérhetnek. Az esetleges informatikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Amikor kisbabánkkal vagyunk otthon, sokszor az egyetlen kikapcsolódásunk, ha sétálni indulhatunk. Persze ez sem megy olyan egyszerűen, össze kell pakolnunk egy kisebb “túlélő” csomagot, amiből nem maradhat ki a több váltás pelenka, a popsitörlő, víz, váltás ruha a kicsinek, és ezen kívül minden olyan apróság, ami az anyuka komfort érzetét növelheti a kinn.


Prémium és szuper prémium kutya- és macskaeledel, felszerelés és kiegészítők áruháza. Országos, ingyenes házhoz szállítás, törzsvásárlói kedvezmények, akciók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések