2017. április 18., kedd

Gipszkarton álmennyezet készítése házilag

Gipszkarton mennyezet készítése házilag SZIGA-TECH mintabolt. Unsubscribe from SZIGA-TECH mintabolt? Természetesen lehetséges gipszkarton álmennyezet készítése.


De csak megfelelő ellenőrzés után. Vagyis a meglévő szerkezetet le kell ellenőrizni, hogy stabil szerkezetet a és a mozgó részeket el kell távolítani.

Maga a gipszkarton szerkezet a gerendázatba van rögzítve, de a későbbiekben nem megfelelő módon ellenőrzőt. Mert elszeretnénk takarni a födém azon részét, ami nem esztétikus. Hang- és hőszigetelés fokozására. Vezetékek elrejtésére.


Amennyiben csak burkolni szeretnénk a mennyezetet, direkt függesztőket használjunk az álmennyezet szerelésére. Ha a belmagasságot csökkentjük, vagy. GIPSZKARTON MENNYEZET KÉSZÍTÉSE PROFIL VAGY LÉCVÁZRA: Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel.

Jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Dekorációs célokra is használhato rejtett. A holker léc és a gipszkarton illesztésénél gletteljük ki kívülről a réseket. Száradás után csiszoljuk egyenletesre, majd fessük le a kívánt színre.


Tipp: Jól mutat, ha a gipszkarton a nappali falának színével azonos és a díszléc eltérő színű! A festék száradása után szereljük be a spot lámpákat. Alapos tervezés és előkészületek után, bárki fel tudja szerelni a szükséges rögzítő elemeket és gipszkarton lapokat. A gipszkarton szerelése a házilag is megoldható feladatok közé tartozik.


Elsőként alaposan tervezzük meg, az építendő elem helyét, rajzoljuk fel a sarokpontokat. Ezek után tervezzük meg a. Gyorsabb, hamarabb lehet átfesteni, tapétázni mivel sokkal hamarabb kiszárad a gipszkarton mint a rendes vakolat, ezért száraz vakolatnak is hívják. GIPSZKARTON ÁLMENNYEZET KÉSZÍTÉSE : Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel, jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Az általánosan használt építőlemezek erős takarókartonnal borítottak, az impregnált tűzálló lemezek magja pedig impregnált gipszből üvegszálerősítéssel készül.


Sokan kedvelik az Obiban, Praktikerben, Bauhausban megvásárolható gipszkartont. Villanyszerelés gipszkarton falban – Tervezzük meg alaposan a villanyszerelést mert utólag már nagyon nyűgös.

Ha megvannak a helyiségek elrendezés terveink akkor könnyebb dolgunk van de akkor is javasolt, hogy egy kicsit túlbiztosítsuk magunkat dugalj ügyben. Minden amire szüksége lehet: leírások, videók, árak, házhoz szállítás. Videó, tanácsadás,kérdezze szakértőnket! Vagy más célja van a gipszkarton álmennyezet építésének? Kazettás álmennyezet készítése jó megoldás irodába, üzletbe, vagy akár otthoni helységekbe is.


A kazettás álmennyezet előnye hogy egyszerűbb az elkészítése mint a gipszkarton mennyezeté mert a vázszerkezet felrakása után már csak a kazettás álmennyezet lapokat kell a helyére tenni és nincs további felületkezelési teendő. Ez a két megoldás tudatosan választja el a gipszkartont és más idegen (beton, tégla, fa) szerkezetet, így nem jön létre repedés, és a vakolat sem áztatja el a gipszkarton építőlemezt. Ajtótok készítése fakeretes ajtó esetén Miután elkészültünk a válaszfallal, az utólag beszerelhető ajtók beillesztése következik.


Ahhoz, hogy ajtót szerelhessünk fel, előbb ki kell alakítanunk neki az erre a célra alkalmas fogadószerkezetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések