2017. április 18., kedd

Csipkézett zártszelvény

Csipkézett zártszelvény

Beszállítóként és vevőként is együttműködünk. Kemény, céltudatos partnerként ismertem meg a kollégáikat. Minden “fekete és fehér”, elvárják a pontos szállítást és az egyértelmű információkat – és mi is ezt kapjuk tőlük. Leírása: Két élén mángorolt ( csipkézett ) laposvas és méteres hosszban.


Csipkézett zártszelvény

Mángorolt zártszelvény , laposvas, négyzetvas a legolcsóbban egyenesen a gyártótól. Egyedi igényeket is teljesítünk, tekintse meg kínálatunkat! Mángorolt laposvasat, zártszelvényt , és négyzetvasat használunk főként.


Az alapokat jelentő. Vásárolj csipkézett zártszelvényt a Trans- Vidia Kft-nél! Kérj ajánlatot online, vagy térj be hozzánk személyesen! Zártszelvény árak Budapest környékén telephelyen.


Csipkézett zártszelvény

Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft. Minőségek: Fe 235B, RSt37-2. Méretek: x 1 x 2 x 3 x 2 x 40mm. A csipkézett zártszelvényből készült kiskapu keretbe konténerhálóból készült betét kerül beépítésre.


Megnevezés : Kép: Minõség: Bruttó ár: Készlet: VáltószáRendelés: Horg. Felhasználási területe széles: oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok, garázsok, csarnok elemek készülnek belõle. De miért ne lehetnének külsőleg is olyan meggyőzőek, mint a műszaki megoldásaik.


A zártszelvények széles választékát tartjuk raktáron. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az acélból készült tárgyak nem csak rideg, hideg, szögletes és csúnya elemekből születhetnek. A modern technika segítségével olyan termékeket tudunk előállítani, amelyek nem. A kis méretüek akár pálcaként is alkalmazhatóak kerítésekhez korlátokhoz (kis súlya és a 12x12-es pálcával szembeni kedvezőbb ára miatt).


Vasanyagra van szüksége? Erős szerkezetet szeretne? Drótkerítéssel akarja elkeríteni udvarát vagy ereszcsatornát tenne épületére? Nálunk megtalálja a megfelelő anyagokat.


Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így a szükséges áruhoz azonnal hozzájuthat. Minõségi kovácsoltvas termékek gyártása, kapu, kerítés, korlát, lépcsõ, biztonsági rács. Termékeink gyártása során az alapanyagok széles választékát felvonultatjuk, íme csak néhány a teljesség igénye nélkül: csúcsdíszek, csavart négyzetvas, kapu vasalatok, csipkézett laposvas -négyzetvas és - zártszelvény , dísz oszlopok, C elemek stb. A fenti képen lévő (a)-val jelölt laposvasak, zártszelvények és négyzetacélok a mángorolt termékek.


Jellemzőjük, hogy az anyagok szélén enyhén “ csipkézett ” benyomódás látható. Ez maga a mángorlás. Van amikor a leggondosabb munka sem jár teljesen bosszúságok nélkül.


Csipkézett zártszelvény

Van, hogy hiába készül a falazat a legnagyobb odafigyeléssel, mégis foltok jelennek meg a felületén, ráadásul nem is sokkal azután, hogy a mű elkészült. Ha a foltok fehéresek és csipkézett szélűek, sókivirágzással állunk szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések