2017. április 4., kedd

Ablak vízvető profil

A szárnytakaró profil matt, alumínium, bronz, ezüst, arany, barna, fehér színben választható. Fontos kiegészítés ehhez, hogy ezt a szárnytakaró profilt néhány éve már minden minőségi fa ablak gyártó alkalmazza. A képen az alumínium léc a vízvető takaróval, illetve maga a szárnytakaró profil látszik. Vízvető szilikon profil ( nyílászáró tömítő profil ) Nútba építhető bemarásos ablak és ajtó szigetelő tömítés.


Nyílászáró üveg és szárny közötti vízlepergető tömítő profil.

A szilikon profil alakalmas fa és műanyag nyílászárók tömítéséhez ahol a nút a szárnyon az üveg körül 45º-ban ki van képezve. APU AG cégcsoport tagja. Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok piacának, amely egyedi, ipari célú termékgyártást is hosszabb ideje folytat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar gyártású BOLTA és Profilplast branddel ellátott termékeink Európa számos országában ismertek. Létezik egyszer egy alap vízvető , amit minden (remélem!!!) ablakgyártó használ.


Ez a vízvető az ablak tokján helyezkedik el. Ennek a hátránya, hogy nem takar rá teljesen a tok aljára, ahol esélye van az esővíznek befolyni. Ilyen ablakokat még most is lehet.

Az Aluron egy fiatal, tehetséges mérnökökből álló lengyel cég, mely Soft Line-rendszerű, lekerekített vonalú alumínium vízvetőivel, -balkonprofiljaival, -szárnytakaróival, párkányaival és alu-fa rendszerével nagy sikert aratott az európai piacokon. Termékei szinte az összes magyar fa nyílászáró-rendszerhez illeszkednek, párkányaikat műanyag ablakokhoz is. A fa nyílászárók megfelelő párazárását a két körben futó szilikongumi tömítés, a vízelvezetést pedig a fa ablak színéhez igazodó vízvető profil biztosítja. A hosszú távon problémamentes működtetést a Roto vasalatrendszerei biztosítják. Az általunk gyártott fa ablakokat és ajtókat fokozott hőszigetelésű.


ALU PROFIL VÍZVETŐ 250CM NATUR és még 1termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Alumínium vízvető , töbféle eloxált felülettel és mm-es vízorral. Rendelhető fm-es szálban! Minden típusú és színű vízvetőhöz műanyag végzárót is tudunk adni!


Ablaktömítő gumik,ajtó szigetelő profilok gyártása és értékesítése fa ajtóhoz és ablakhoz,műanyagból készült nyílászárókhoz, ipari kapukhoz utólagosan beépíthető svéd technológiájú bemarásos nútba építhető (bepattintható) szilikon o profilok,embrió profilok valamint ragasztható nyílászáró. Alkalmas fa ablakok párkányainak tömítéséhez és vízlevezetéséhez. Kiváló rugalmasság, nagy hő és hidegállóság, hosszú élettartam jellemzi. Szilikon vízvető profil ablakpárkányhoz.


Vásárlás: Vízvető árak, eladó Vízvetők. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Vízvető termékek, Vízvető márkák.

Utólagos szigetelő profil nyílászárókhoz! A szigetelő profillal olcsón és gyorsan leszigetelheti nyílászáróit! D profilú öntapadó tömítés - E profilú öntapadó tömítés - p profilú öntapadó tömítés.


Megrendelhető és megvásárolható Murányi utcai szilikon. A tömítő profilok felhasználási területei lehetnek: ajtó - ablak szilikon szigetelések, konyhai nagy hőállóságú. A fehér színű vízvető lécek a kád vagy a zuhanytálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak. A hézagot optimálisan elfedik és tömítik, így a nehezen hozzáférhető helyeken is egyszerű a tisztításuk, nem mintha egy egyenetlenül felvitt tömítőanyagot használnánk, amelyre használat után hamar lerakódik a szennyeződés.


Ablak a legigényesebb vevők számára. Energiatakarékos vagy passzív építészetben használható profil. Kitűnő hőyzigetelő és hangszigetelő paraméterekkel rendelkezik, légkamrás, energiatakarékos profil , belső tömítéssel. Klasszikus, de elegáns külső megjelenés. Természetesség: a fa nyílászárók esetében az előnyök még a hozzá nem értő, de igényes vásárló számára is elsőre szembetűnők.


Minden fa ablak más mintázatának köszönhetően, egyediséget kölcsönöz annak. Hogy a profil , lvédő profil vízvető , vízvető profilok itt, lvédő profil , lvédő profil , vízvető profilok teraszprofiljainkat, vízvető profilok, 250cm alumínium vízvető Nyilászáró. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések