2017. április 27., csütörtök

Leszúrható ágyásszegély

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Rozsdásított felületű öntöttvas ágyásszegély klasszikus mintával, mely kerti kerítés is használható. Anyagának köszönhetően időtálló és minőségi kertrendező dekoráció. Antik hatású, öntöttvas ágyásszegély és kerti kerítés, klasszikus mintával.


Az ár és a méret darabra vonatkozik. Leszurhato agyasszegely. Kerti dekoráció az ágyások elválasztásához! Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Tóperem, ágyásszegély cölöp.


Földbe leszúrható műanyag cölöp különböző méretben Ecolat tóperem vagy más peremszegélyek rögzítéséhez. H profilú stabil cölöp szürke színű. Növény kitámasztó állvány, félkör alakú AM104. Tovább a termékre Beware of the dog feliratú tábla. Rózsa mintás tűzifahordó táska RD41.


Részletek Üzlethez. Astoreo Dekor-páva. Ubbink Kerti Vizesés Kút Fa Hordó.


Kerítéselem Kerítés Ágyásszegély Térkő Kapu Vadászkerítés Flora Kert Tolókapu Kétszárnyú Kapu Tina Sparta Fa Kerítés Fém Kerítés Kiskapu Horganyzott Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Már nincs kínálatban. Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz. Ajtókopogtatók ládában DB74D. Számos akasztó, színben LH247.


Emelő csiga akasztó LH267. Csizmalehúzó, öntö. Ecolat Tó – és Ágyásszegély – Természetes kő hatással. GYÁSSZEGÉLY a Gyepszőnyeg szegély kategóriában. Kő hatású, de műanyagból gyártott leszúrható ágyásszegély.


Egyszerű deszkadarabokból is készülhet ágyásszegély , melyek felületkezelés. A műanyag kis kerítések UV áló műanyagból készülnek, így sokáig megőrzik színüket, nem fakulnak ki. Kerti virágágyás kerítés ágyásszegély fa hatású Szürke. Dekoratív leszúrható műanyag kerítés, amely lehetővé teszi virágágyások, kerti utak, veteményes és a pázsit elhatárolását. Az előbbinek az egysoros változata.


Alakítson ki kertjében csodálatos kerti ösvényeket, vagy határolja el a virágágyását ezzel az exkluzív kerti kerítéssel. A cm-széles elemeknek köszönhetően szinte bármilyen formát létre tud hozni, akár szabályos kör alakot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések