2017. április 5., szerda

Lindab debrecen

Lindab ereszcsatorna rendszerek. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól.


Kínál Legolcsóbb Trapézlemez Azonnal Raktárkészletről: Kedvező áron kínálunk Trapézlemezt,Cserepeslemezt mm vastagságban raktárkészletről különböző méretben és színben. Trapézlemez mm T-méretek:- m- m- m cserepeslemez mm méretek rendelésre igény szerint kérhető. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál.

Praktikus, időtálló és nincs fenntartási költsége az acél kerítéselemeknek. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Ez jóval kedvezőbb ár, mint a teljes lemezszélességre vetített árak!


A széleskörű tapasztalat, a fejlesztésben dolgozó szakemberek tudása garantálja, hogy egy egyszerûűen szerelhető, minden kiegészítő elemet magába foglaló rendszer. A faszerkezet minőségét azonban mindenképpen figyelembe kell venni. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.

Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bádogos Szaküzlet és Műhely, LINDAB Márkakereskedés (Fejér megye).


A trapézlemezek univerzálisan felhasználhatók, így széles körben alkalmazzák őket az építőiparban. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, üzletépületekig.


Famintás lemezek a legnagyobb választékban! Ugye milyen frusztráló érzés, amikor elképzelt egy színt, ami illeszkedne a már meglévő épülteihez, környezethez, azonban a kereskedőnél csak maximum színből lehet választani, ami bár szép, mégsem az Ön elképzeléseinek megfelelő? A cserepeslemez szerelése gyors és egyszerű. Civis Panel Plusz Kft. Cégünk szendvicspanelek és trapézlemezek értékesítésével fogllakozik.


Mobilgarázsok és csarnokok kivitelezését is vállaljuk egyedi igények alapján. Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez- mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem.


Bővebben a trapézlemez kerítésekről. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt?

Tetőfedés - $$ Prof-Alpin Bt. Gyártási jellemzők. Jelenleg még nem ismerjük a domborzati és talajmechanikai viszonyokat, így a föld- és vasbeton munka ára csak becslés.


Debrecen -Józsa Bocskai u. Másrészt, sok megrendelőnk saját eszközzel, helybeli erőkkel kívánja ezt elvégeztetni, így ennek költségeit külön adjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések