2017. április 21., péntek

Gardrób tolóajtó vasalat

A piacon lévő tolóajtó vasalatokkal nem vállaltál kockázatot te is érezte hogy az ügyfelednek ennél több kell, jobb minőséget és designt szeretne megfizethető áron. A bútor szalonok nem szívesen adtak neked csak ajtót, vagy ha mégis, akkor arany áron és hosszú rendelési idővel. A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve.


Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret. A tolóajtó vasaltatokkal kapcsolatban láttam írták egy korábbi válaszban, hogy m-nél hosszabb sín is rendelhető. Engem konkrétan típus érdekelne m-es hosszban: RLD-rozsdamentes szett, RLD-07S Rozsdamentes üveg toló ajtó vasalat , LS-SDU-0Retro pajta ajtó vasalat ,fekete.

A Maestro kínálatában szereplő 500-as, fal előtt futó tolóajtó - vasalat összeszerelése, beépítése, lépésről-lépésre. Egyszerűbb, mint gondolná! Peka és Kesseböhmer prémium kivitelű konyhai és gardrób vasalatok. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal.


Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A Forest Hungary Kft által forgalmazott Cosmo és Smart tolóajtó rendszer szerelési útmutatója. A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról.


A gardrób szekrénnyel érdemes kihasználni a lakás teljes belmagasságát.

A régi lakások m-es belmagasságához természetesen a felső részhez már külön ajtó szükséges, de ez is lehet tolóajtó. Ilyen esetben az alsó tolóajtót mondjuk m-re érdemes méretezni – ide kerülnek a gyakran használt ruhaneműk. A tolóajtók praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban.


További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek. Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! Családi vállalkozásként működünk, amely a legjobbat kínálja a konyhákban, beépíttetett szekrényekben és fürdőszobákban.


A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A Micra tolóajtó vasalat egyszerűen,házilag is szerelhető rendszer. Az egypályás alsó és felső sín megegyezik és egymás mellé sorolva kétajtós szekrény is kialakítható. Csapágyazott görgők biztosítják a halk és könnyű futást. Bármelyik keretprofil alkalmazható a MICRA tolóajtó rendszerhez.


A modern designt sugárzó NUD tolóajtó nagy előnye, hogy görgői teljesen rejtve vannak az alumínium keretben. Ennek köszönhetően térelválasztására is kiválóan alkalmas, de természetesen szekrényajtónak is különösen dekoratív ! Egyaránt tehető bele bútorlap, tükör és átlátszó- vagy áttetsző, úgynevezett savmart. Harmónika tolóajtó vasalatok.


Gardrób kiegészítők széles választéka. A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén érvényesek! Tolóajtó tartozékok.

A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében. Ajtók gyártása, egyedi méretre szabott ajtóvasalat szettek és ajtóvasalatok szálban történő forgalmazása. Nagy profil és szín kínálat, kiemelkedő minőség, kedvező ár! Beltéri nyílóajtó vasalat Beltéri kiegészítő.


Bútor kiegészítő termékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések