2016. július 14., csütörtök

Zártszelvény súly

Méret-és súlytáblázat: ZÁRTSZELVÉNYEK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Budapest, Gyógyvíz utca 1. Ft db Belejentkezés Regisztráci ó. Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Tisztelt Partnerünk!

Ezzel a Méret- és súlytáblázattal segítséget kívánunk nyújtani Önnek a rendelések feladásánál, illetve az áru átvételénél. A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft. Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben. A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben.


Hidegen hengerelt és hajlított zártszelvény. Téglalap alakú zártszelvények.

Szabálysértő honlap? Kérünk, jelentsd be! L-ACÉLOK MÉRET-ÉS SÚLYT�.


A téglalap formájú zártszelvény kiválóan hegeszthető és fúrható, így különböző vázak, oszlopok és gerendák kivitelezésére is alkalmas. A bordázott zártszelvények magukban hordozzák a négyzet, illetve téglalap alakú kialakítások tulajdonságait, ám bordázott kialakításuknak köszönhetően főként kerítések, kapuk és díszítőelemek létrehozására. Súlykalkulátor on TOM-FERR. A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.


Vasanyagokat nem árusítunk! Az alábbi árak a lakatos munkát megrendelő ügyfeleink részére tájékoztatásul szolgálnak. Ovális zártszelvény. FA-val növelt fogyasztói árak! Zártszelvények on TOM-FERR.


UniCredit Bank Hungary Zrt. Felhasználási területek.

Alkalmasak különböző típusú építkezések és külső vagy belső fém-tartószerkezetek kivitelezésére, amelyeket a magán-, ipari-, keresk. Függetlenül attól, hogy Ön lakossági vagy szakipari felhasználó vagy akár nagy beruházó, szakértő munkatársaink a hét napján állnak az Ön rendelkezésére, akár betonacél, zártszelvény , síkháló vagy egyéb vasanyag vásárlásakor. Minden ami az építkezéshez szükséges. Az acél a vas legfontosabb ötvözete, fő ötvözője a szén, amiből legfeljebb tömegszázalékot tartalmaz.


Ez az acél egyik definíciója. A másik definíció szerint az acél olyan vasalapú ötvözet, amelyet képlékeny alakítással lehet megmunkálni (kovácsolni, hengerelni stb.). Zárt- és nyitott szelvények.


Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések