2016. július 22., péntek

Rétegelt lemez 3 mm

Bükk rétegelt lemez. Minőség: BB Tűhibák megengedettek, egészséges benőtt ághibák max. Nem egészséges vagy nem összefüggő ággöcsök és nyitott ághibák max 5mm átmérőig megengedettek, ha nem javítottak, max. Csúszásmentes rétegelt lemez : egyik oldala csúszásmentes, másik oldala vízzáró.


Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat.

Több fafajból is készíthetőek, mind. A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos. Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok.


A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges. Az alakváltozás és a vetemedés legkisebb mértékűre csökkentése miatt az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak. Optimális bútorlapszabászati alapanyag, gyorsan és egyszerűen megmunkálható és könnyedén felületkezelhető. A mm -es nyír rétegelt lemez bútoralkatrésznek valamint beltéri burkolatnak és különböző hajlított felületek képzésére, modellezésre is kiválóan alkalmas.


Nyír rétegelt lemez – ,mm.

A luc rétegelt lemez egy jó minőségű, könnyű, többcélú lap- lemez termék. I deális panel a szerkezeti felhasználásokhoz és a teherhordó alkalmazásokhoz, mint a tetőfedés, padlóburkolat, falburkolatok, csomagolás és asztalosipar. Nyár rétegelt lelmez.


A többrétegű fa rétegelt lemez elég erős ahhoz, hogy olyan teherbíró alkatrészeket készítsünk belőle, mint például a repülők bordái. A furnér lemez többféle fából is készülhet, így például van nyír, nyár, hárs és juhar rétegelt lemez is. Natúr MDF lapok, hajlítható MDF lemez , vízálló MDF, és oldalt laminált MDF. Sokrétűen használható a belsőépítészetben.


Marható, festhető, furnérozható. OSB- lemez nútféderes mm (0) 1. Nem találta meg a keresett terméket? Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésé.


Orosz nyír rétegelt lemez GOST. Hajlítható rétegelt lemez ,. A Rétegelt lemezek között RC repülőnkhöz találunk különböző vastagságú lemezeket. A modell bolt oldalain megtalálja a hobbijához szükséges eszközöket, kiegészítőket és modelleket. Felhasználható: bútorépítés, falburkolás, álmennyezet.


Akkor használunk rétegelt lemezt, ha erősebb fa építőanyagra van szükség, például repülők bordáinál, hajók gerincénél. Vastagabb rétegelt lemezből motorágyakat is készítenek.

A bútorlapszabászatokban fellelhető rétegelt lemezek 1- mm vastag, főként nyár-, bükk-, erdei-, lucfenyő- és nyírfalemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek. Fa lap- lemez termékek országos kiszállítással Rendkívüli tájékoztató kérjük, kattintson és olvassa el! Rétegelt lemezek Telephelyünkön folyamatosan,minden méretben kaphatóak a piac legjobb minőségű rétegelt lemezei, OSB lapja. A Pannon Falap– Lemez Kft által forgalmazott rétegelt lemezek hámozott furnérokból, keresztirányú furnérterítéssel készült falapok.


Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán. Tisztelt Partnereink! Kirendeltségeink továbbra is nyitva tartanak, ugyanakkor április 9-én, illetve 14-én zárva lesznek.


Számos előnyt tartogat partnereinknek! A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Gyors és egyszerű keresési lehetőségek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések