2016. július 12., kedd

Betonacél kötöző szerszám

A használata nagyon egyszerű. Az akkumulátor által. Makita, DeWalt, Rothenberger termékek széles választéka.


Weboldalainkon csak a járatosabb betonacél kötöző termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Betonacél méretre vágást és hajlítást vállalunk! Ft db Belejentkezés Regisztráci ó. Kézi betonvaskötöző szerszám használatával nagyon gyorsan és hatékonyan lehet a betonvasak, kengyelek kötöződróttal történő rögzítését elvégezni. Az egyszerű, kisméretű szerszám horgába az előre gyártott rögzítődrótok két végét beakasztva,néhány, rövi húzó mozdulattal elvégezhető a rögzítés. BETONACÉL KÖTÖZŐ GÉP.


SárgaFogó Barkácsbolt Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Céljuk, hogy ügyfeleinknek modern technológiai megoldásokkal, jó minőségű és egyidejűleg elfogadható termékeket biztosítsanak. A megbízható szerszám webáruház nemcsak virtuális előnyökkel büszkélkedik! Ha már járt zsúfolásig tömött üzletben, ha állt hosszú perceket a pénztárra várva, vagy ha nézegette már a. Miért vásárolj szerszám webáruházban?


Nincs barkácsáruház a közeledben? A szerszám webáruházak legnagyobb előnye, hogy bármikor bárhonnan tudunk szerszámot, barkácsgépet vásárolni, attól f. Kapcsolat - Makita, Hitachi - HiKoki, Fein, Sigma szerszámgépek a Szerszámoázis szerszám webáruház akciós szerszámok és barkácsgépek kínálatában! Weboldalunk használatával elfogadja a sütik (cookie-k) használatát, további információt az adatvédelmi nyilatkozatban talál. Egykezes működtetés.


Könnyen cserélhető kötözőhuzal. Minden ami a betonozáshoz szükséges. Bérelhető betonkeverő, betonmaró, betonsimító, lehúzó gerenda, merülő vibrátor, rotoros simító. Makita 18V LXT Li-ion BL betonacél kötöző. CikkszáDTR180ZJ.


Termékelégedettség. Nagyon keresett termék - már csak darab maradt belőle készleten! Ft-os áron elérhető a Szerszám X Webáruházunkban!


Seite VIGYÁZAT: Amikor a szerszám be van kapcsolva, soha ne érintse meg a szerszám hegyének kötöző vagy forgó részeit. Máskülönben megsérülhet. VIGYÁZAT: Ha hibajel szólal meg vagy a szerszám hibásan működik, azonnal hagyja abba a szerszám használatát.


Hibajel és kijelzés Ha hiba történik, egy hibajel szólal meg. Személyesen átvehető Nyíregyházán. Feliratkozom a hírlevélre. Szénkefe néküli motor.


Beleegyezem abba, hogy a Csutakszerszám Kft feldolgozza személyes adataimat annak érdekében, hogy személyre szabott marketing anyagokat küldjön a regisztráció során megadott e-mail címemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések