2016. július 20., szerda

Parafa burkolat ár

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek.


A hátsó réteg egy vegyes parafa rostlap (szelektált granulátumból préselik össze), a felső oldalra egy dekoratív lap kerül, mely megnyugtató, természetes hatást kelt. A viaszolt parafa védi is a felületet a szennyeződéstől, olyan területeken, ahol nagyobb lehet a forgalom, mint például előtereken és folyosókon. A dekorációs parafa falak kelszereslése viszonylag egyszerű - parafa lapokat közvetlenül a falak felszínére lehet ragasztani.

Nagy választékban kapható! Egyedi minták, színek. A másik –sokak által elképzelhetetlen- előnye, hogy van egy alapvető ruganyossága, amit egyszerűen érezhetünk ízületeinken, gerincünkön. Emellett kiemelkedően hatékony a hidegérzet megszüntetése és az átszűrődő hangok tompítása terén. A fali parafa burkolat egyik típusa a gyárilag viaszolt, amit felrakás után azonnal.


Parafa falburkolat. Kisgyermekes szülők előszeretettel alkalmazzák lakásukban pozitív élettani hatásai miatt, mert higiénikus és természetes. Mi egy családi cég vagyunk.


Kiváló minőségű természetes parafa termékek előállítására és forgalmazására specializálódtunk.

A szín- és mintaválaszték, valamint esztétikai és fizikai paraméterei miatt lakások, munkahelyek kedvelt padló és falburkolata a parafa. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás! Kiváló szigetelő adottságainak köszönhetően már a 3mm-es parafa burkolat is érezhető hőhatást biztosít a helyiségekben. Megoldást és védelmet ad a húzó hideg csillapítására, a. Eladási áraink forintban értendők és a készlet erejéig érvényesek. Az ár db lapra értendő!


A Slate Design LiteStone kőfurnér valódi palakő, mészkő vagy homokkő felhasználásával készült, üvegszállal és műgyanta hordozóval megerősített ultravékony burkolat. A ragasztható parafa padlóburkolatok egyaránt alkalmazhatók a lakás bármelyik helyiségébe: hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, konyhába, fürdőszobába, közlekedőbe, de üzletek, irodák és orvosi rendelők burkolására is kiválóan alkalmas. A parafa erős fény hatására világosodhat. Szalagparletta (készparketta) alá, laminált lapok alá a ritkább szemcsézettségű, agglomerált parafa lemez (alátét parafa ) jó választás, jó az ár -érték arány.


Nemcsak olcsó, hanem korlátlan ideig megtartja hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságát. Az alátét parafa a kopogóhang gátlására szolgál. Lehet kapni az üzletekben ( OBI ,Praktikerstb)a parafa felragasztásához speciális ragasztót.


A nevére és az árára már nem emlékszem,de nem. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó parafa kategóriába tartozó termékek árait! OBI -ban kapható, úgy néz ki, mintha csempe. Ha hideg a fal, a parafa a megoldás.


Ha nagyon zajos a szomszé szintén a parafa a megoldás.

Ez a mindig megújuló természeti forrás levegővel telt sejtek millióiból épül fel, aminek köszönhetően valamennyi természetes anyag közül a legjobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Miskolcon a Déryné u. Igaz, hogy a parafa ára az olcsóbb hőszigetelő anyagok áránál magasabb, azonban érdemes rendszerben gondolkodni. Aki utána számol, hamar belátja, a kivitelezéssel együtt meghatározott fajlagos négyzetméter ár nem sokkal – átlagosan kb -al – magasabb, mint amikor polisztirol vagy szálas szigetelő anyagokkal dolgoznak. A pontos árakról, kérjük, hogy telefonon érdeklödjön. Nappalik, hotelszobák, éttermek, irodák, konyhák és fürdőszobák burkolata.


A mm vastag parafa réteg rugalmasságot, halk járást és melegséget biztosít. A paratölgy, a parafa alapanyagát adó fafaj igen sokáig ad bő termést a gyártóknak. A kérgét adó puha borítást minden 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések