2016. július 8., péntek

Ovális zártszelvény

A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ovális zártszelvény. FA-val növelt fogyasztói árak! Döntött zártszelvény végzárók Bordás ovális végzárók Króm bevonatú ovális végzárók Döntött ovális végzárók Króm bevonatú ovális betétek.


Cső és zártszelvény dugók-betétek.

Az ovális műnád profilok nagy teherbírású, tartós, minőségi megoldást kínálnak. A pálcák közötti távolság mm, amely megegyezik az összekötő nejlon szál vastagságával. Az összekötő nejlon szálak a műnád tekercs alján és tetején, illetve köztesként, körülbelül centiméterenként elosztottak. Legyen az cső, L-profil, U-profil, T-profil, Z-profil, zártszelvény (négyzetes, merevítős, rádiuszos), háromszögletű zártszelvény , ovális cső, C-profil, H-profil vagy I-tartó: raktárról megtalálja nálunk!


Gépjármű gyártáshoz, reklám technikához, napkollektorokhoz, szúnyoghálóhoz, ketrecépítéshez szükséges. Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben. A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben.

A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog vé a Zárdepo Kft.


A standard profiloktól, az ovális csöveken, Z-és U-profilokon át, egészen a speciális profilokig. A fenti ár egy méter zártszelvényre vonatkozik! Zártszelvény árak és árlista, melyek mindig a valós, legfrissebb árainkat tartalmazzák.


Megnevezés, Ár , Dátum, Népszerű, Előre. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Látogasson meg minket. Orion sorozat Vázszerkezet: Edzett acélból készült x 100mm-es ovális profilú zártszelvény.


Bevonat: Csúcsminőségű, elektrosztatikusan porszórt bevonat. A kétrétegű porszórt bevonat nagy mértékben ellenáll a karcolásoknak és egyéb kisebb felületi sérüléseknek. Charge-szám és gyártó vállalat.


A gyártó vállalat mellett sok esetben a zártszelvény gyártásáért felelős személy azonosítója is szerepel, ugyanis ez a minőségbiztosítási rendszer egyik fontos elemének számít. Az UV védelemmel ellátott műnád oldalkerítés tökéletesen véd a belátás ellen.

Az ovális profilú műanyag kerítéstakaró nádszövet masszív és ellenáll az időjárás viszontagságainak. UV-adalékkal készül, nagy teherbírású ovális profilú műnád pálcákból áll, és több színben is elérhető. A perforált lemezek kiváló megoldásokat tesznek lehetővé számtalan felhasználási területen. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható.


Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. A hidegen alakított csövek gyártási műveletében a kiindulódarabot egy vagy több szakaszban alakítják ki. Ez függ a nyersanyag méretétől, az anyag tulajdonságától, az alakítás módjától, a kész szelvény méretétől, és a vele kapcsolatos követelményektől.


Cégünknek saját alumínium- kerítésrendszere van, amely kerítésléctartókból, paliszádokból és az azokhoz passzoló kupakokból, végzárókból, valamint kapu, -korlát és balkonhoz való profilokból és azok kiegészítőiböl áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések