2016. július 20., szerda

Betonoszlop ár

Nagy szilárdságú betonoszlop vibropréselt technológiával (EZ NEM HÍG BETONOS, RÁZÓPADOS OSZLOP !! ). Az erős,masszív betonoszlopnak nem kell feltétlenül vastagnak és nehéznek lennie. Sajnos a kellő szakértelem hiánya , vagy a nem túl hatékony technológia eredménye a minél vastagabb , annál erősebb elv használata. Drót- Kerítés és Barkács Szaküzlet. Az oldalon szereplő árak forintban értendőek, valamint NETTÓ árak!


Csomagolás (EUR raklapon) Állandó árukészlet.

A vibromotor segítségével lényegesen nagyobb tömörséget érünk el, mint a földön öntött nedves beton technológiával készült oszlopok esetében! Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra.


Nálunk kapható: Drótfonat ↵ klikk. Hegesztett háló ↵ klikk. Táblás panel kerítés ↵ klikk. Egy és Kétszárnyú kapuk.


Leírás Kerítésoszlop több ezer db folyamatosan eladó ! Beton kerítésoszlop 240x10x és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Eladó új és használt Kerítésoszlop hirdetések Magyarország területén. Vibropréselt BETONOSZLOP , drótfonat különböző méretben eladó és rendelhető. Az egyedi, vibropréselt technológiával készült kerítésoszlopok rendkívül masszívak, erősek még vékonyabb kivitelben is!


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Kerítés építését vállaljuk anyag és munkadíjjal együtt már br. Az ár a szállítási díjon kívül értendő ! Az árak egyedi igényektől függően változhatnak, megrendelést kizárólag telefonos egyeztetést követően veszünk fel, illetve adunk árajánlatot ! Zártszelvény árak és árlista, melyek mindig a valós, legfrissebb árainkat tartalmazzák. Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk.


De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. Betonoszlop - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával.


A pillérzsaluzó elem gyártása. A teherbírás szempontjából jobban igénybe vett elemek kavicsbeton-ból készülnek. A kavicsbeton adalékanyaga: I. A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák!


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Kerítésépítéshez a mezőkön kívül szükség van betonoszlopra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések