2016. július 21., csütörtök

Légtechnikai anyagok

A tervezéskor ebből adódóan már jó előre megmondható azoknak a légtechnikai anyagoknak a felhasználása, amelyekre egyébként nem minden esetben lenne szükség. A szellőztető berendezések működését biztosító alapvető légtechnikai anyagok mellett más kiegészítőkre is szükség lehet. A DUPLEXVENT rekuperátor ventilátorai alacsony energiaosztályú -EC motorokkal (EBM- PAPST) készülnek.


A rekuperátor EUosztályú szűrőbetétekkel van ellátva. A légtechnikai elemek gyártásához szükséges.

SWAH (CZ) V1-es íves falcoló , basic -fix mm falccal: A V1-es lemezprofilozó gép légtechnikai szabványprofilok kialakítására alkalmas. Mitsubishi Electric Hőszivattyúk. Cégünk légtechnikai rendszerek kialakítására vállalkozik, családi házak,üzemek,éttermek szállodák konyhák, bevásárló központokban szerzett tapasztalatokkal. Tovább Füstelszívó.


Közösségi helyiségek, társasházak, bevásárló központok, szórakozó helyek elengedhetetlen biztonsági eleme a hő és füstelvezetés. A korona vírus fertőzés terjedésének megállítása ránk is kötelezettségeket ró. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


Fehér színű, polipropilén műanyag ajtórács.

Alkalmazási terület Az ajtórács a helyiségek összeszellőztetésére szolgál Anyaga Polipropilén Színe Fehér Kivitel A keret és a döntött lamellák két darabból állnak össze A méretek a nyílás (áttörés) méretét jelentik Beépítés A két különálló rész az ajtó két oldalára látható csavarokkal szerelendő. Légtechnikai csövek. Rendszeres vásárlóinknak – az általuk megadott e-mail címre – évi néhány alkalommal egy-egy hírlevelet küldünk, melyekben az általunk forgalmazott szigeteléstechnikai-, rögzítéstechnikai és légtechnikai anyagokkal kapcsolatos új termékeinkről, aktuális akcióinkról, és az esetleges árváltozásokról tájékoztatjuk őket.


A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. DTH 450FL Flexibilis alumínium cső hossz: 1-fm Ø4mm Az ár megtekintéséhez lépj be. Nagyszőllős út, Daróci utca sarkán várjuk vásárlóinkat. Szaküzletünkben légtechnika szereléshez, csövek, idomok, ventilátorok, klíma berendezések, kiegészítőik, klíma szerelési anyagok , gyorscsatlakozós csőrendszerek (John Guest gyorscsatlakozók) széles választékát kínáljuk.


Iratkozzon fel Épgép hírlevelünkre! Budapest Zay utca 1- 3. A szigetelés a fűtő-, szellőző- és klímaberendezések egyre fontosabb részévé válik. A Rockwool szigetelőanyagok a légtechnikai vezetékekben hatékonyan működnek mint hőszigetelő, tűzvédelmi és hangszigetelő anyagok , részben pedig a páralecsapódás csökkentésére szolgálnak. Az EC Európa Tanács) részére végzett vizsgálatok kimutatták, hogy ezek a vegyi anyagok károsíthatják a fogamzó képességet és a magzati fejlődést.


Nyomtatható árlisták. Letölthető dokumentumok. Construma Hungarotherm. Rögzítéstechnikai anyagok.


Era 15KKP Kerek 90° -os könyök idom kerek csatornához Ø 1mm Az ár megtekintéséhez lépj be.

Minden olyan partner jelentkezését várjuk, aki bármely klímaberendezés, hőszivattyú, szerelési anyagok vagy légtechnikai elemek szerelésével, javításával vagy kereskedelmével foglalkozik. Minden szükséges információt, katalógust, továbbképzést a rendelkezésére bocsátunk! Bármilyen kérdés, kérés esetén.


Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések