2016. július 5., kedd

Autós szőnyeg gyerekszobába

Egy jól megválasztott szőnyeg segít megteremteni azokat a feltételeket, melyek gyermekünk egészséges fejlődéséhez szükségesek. Fontos volt számunkra, hogy ne csak az esztétikum alapján. Különleges, természetes alapanyagú szőnyegek gyerekszobába.


A Disney, Guy Laroche és Saint Clair márkájú gyerekmintás szőnyegek jókedvet csempésznek a gyerekszobába. Szőnyeg gyerekszobába Akciók és kedvezmények.

Kisfiúknak, kislányoknak és unisex színekben is. Rendeld meg a ezeket is olcsón a Pepitán! Szűrőinkkel megtalálod a legjobbat! Ikea autós gyerek ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos.


Gyermek autós szőnyeg 147x1cm. Első és harmadik féltől származó cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb. A gyerekek imádnak a földön játszani, ezért gyerekszőnyegeink nemcsak kellemesebbé teszik a szobát, de a kényelmükről is gondoskodnak.

Sokféle lehetőség közül választhatsz, köztük autós játszószőnyeget is találsz, aminek a mintáját használhatják a gyerekek játék közben. Kerek szőnyeg gyerekszobába - Sweet Town Feldobni a gyerekszobát talál még soha nem volt egyszerűbb és könnyebb. Egy új szőnyeg ezt gyorsan megoldja, hiszen színt és vidámságot hoz gyermeke. Van gyerekszőnyeg kínálatunkban olyan szőnyeg amely egy méretben kapható, de a legtöbb szőnyeg esetében több méret közül választhatsz,az sem akadály ha a nagyméretű 2x 3cm-es szőnyegre van szükség.


Ha szeretnél gyermeked szobájában allergénmentes légkört, akkor válassz hipoallergén szőnyegeink közül. Rigum gyártmányú, méretpontos autószőnyegek és gumiszőnyegek hótálcák és csomagtértálcák kedvező ár-érték arányban kaphatóak. Gyerekszőnyegeink a legkisebbek örömére színesek, vidámak, a gyerekszoba színfoltjai. A látványos és színes, vidám gyerekszőnyegeket mókás figurákkal, mesehősökkel a legkisebbek örömére ajánljuk.


Készleten - Elérhető mennyiség: db. Két oldalt használható autós gyerekszőnyeg. Van rajta egy szálhúzódás, a fotón látható.


Gyerekszobaszőnyeg jellemzői: Mindkét oldalán használható. Az egyik oldala városi kép, a másik oldala tanyasi. Mindannyian fel tudjuk idézni gyerekszobánk egy-egy szőnyegét, ahol a matchboxokat tologattuk, a babákat öltöztettük vagy a műanyag katonákat állítottuk csatasorba. A jó gyerek szőnyeg élményt jelent!


Kínálatunkban fiúknak és lányoknak egyaránt kínálunk megfizethető, tartós darabokat.

A vidám mintás játszószőnyeg vagy babaszőnyeg elengedhetetlen kiegészítője a babaszobának: a pihe puha szőnyeg játékra csábít a színei stimulálják a babád látását, és aktiválják a kreatív agyféltekét, így játszva tanulnak, miközben értékes, minőségi időt töltötök együtt. Ha játékról van szó, a gyerekszoba legjobban kihasznált területe a padló, ahová a kis lurkók imádnak lekuporodni. Ez a helyszín kisebb korban is praktikus terepet szolgáltat a közös játékhoz, hiszen innen lejjebb biztos, hogy nem tud esni a baba, így akkor is kényelmesen szemmel tarthatod a csemetédet, ha nem vagy a járókák híve. Autós gyerekszoba - Cilek Champion racer.


Tekintse meg a Cilek Champion Racer bútorcsaládról készült videónkat! Olvassa el a termékek leírását de ha kérdése van hívja bátran tanácsadónkat! Részletek Üzlethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések