2018. december 12., szerda

Tormásliget trapézlemez

Weboldalunk a működése során sütiket (cookie-kat) helyezhet el az Ön készülékén. Tormásligeten településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Csepregtől km-re északkeletre fekszik.


Vonattal elérhető a Sopron–Szombathely. A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement.


Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. A mai község területe a 16. Nádasdy család birtoka volt, akik majorságot alakítottak ki itt.


Több mint féle, különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemez érhető el, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, 6-1mm-ig terjedő bordamagassággal. Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Polmetál Pruszynski Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil.


Gazdag színskálának (RAL színek) köszönhetően lehetőségeink korlátlanok a trapézlemez használata során. Az általunk forgalmazott trapézlemez egyik lényeges. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A Zsámbékon megnyílt telephelyen nemcsak trapézlemez , cserepes lemez, szendvicspanel, szelemen és ezek kiegészítői vásárolhatók meg, hanem lehetőség van az ezekhez kapcsolódó kivitelezési árajánlat kérésére is. Mit kell még tudni a Lemez Outlet-ről?


Tevékenységünk körébe tartozik üzem-, raktár-, terménytároló-, áruház-, bevásárlóközpont épületek acélszerkezeteinek gyártása szerelése, trapézlemez -, szendvicspanel-, kazettás burkolatok kivitelezése építőanyag biztosításával. A T18-as lemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében, tetőfedésre, oldalfalak kialakítására és kisebb ipari épületek, tárolók, garázsok tetőfedéséhez ideális. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint féle méret kapható, festett, horganyzott és alucink kivitelben.


Minél nagyobb a trapézlemez bordamagassága, annál nagyobb a teherbíró. A megfelelő trapézlemez kiválasztásához terhelési táblázat áll rendelkezésre. A Magyarországon gyártott trapézlemezek a homlokzatokra leggyakrabban használt TH2 és a tetőfedésre használt THtrapézlemez.


Ezen lemezek gyártási ideje jóval rövidebb a Lengyelországban gyártottakénál. Cserepeslemezből féle, zafír és kron formát kínál, mm vastagságban, 2 3 50µm festett poliészter. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő-anyagok gyártásában. THtrapézlemez gyártása is megkezdődik.


Budapest területén! Bárhol keressen a szóban. Szó elejétől keressen. Ihász Mérnökiroda Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések