2018. december 3., hétfő

Tetőfedés debrecen

TETŐFEDÉS DEBRECEN. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A nálunk hirdető Mesterekkel csak jól járhatsz! A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén.


Trapézlemez fedéshez minőségi alapanyagokat használunk ezáltal a tetőburkolat több tíz évet kibír.

Amennyiben nincs pontos elgondolása arról, hogy milyen típusú trapézlemezt szeretne, akkor szívesen segítünk kiválasztani az Ön és épülete számára legideálisabb lehetőséget! Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Minden tetőfedéssel kapcsolatos munkát elvégzünk rövid határidővel, kedvező áron, ingyenes kiszállással, garanciával. BEMUTATKOZÁS Halász Árpád vagyok, a PROFSZIG-BAU Kft ügyvezetője.


Csak az akciós termékek.

Find what to do today, this weeken or in April. Azzurro, Leier, Tondach cserepek most szinte féláron rendelhetőek. Elérhetőségi adataink. Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben.


Eddig csak a képzeletében élt álmai tetője? Legyen otthona tökéletes! Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Cserepeslemez árak érdeklik?


Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Tisztelt Ügyfeleink! Nálunk tavaly ősszel egy nagy udvar részt térköveztek,vízelvezetéssel.


Már az elején kiderült ,hogy nagy tapaszttalatal rendelkeznek. A felmerűlő problémákat gördülékenyen oldották meg,mindent megbeszéltek velünk,az esetleges plussz költségeket is. Vicces,jó hangulatú csapat.

Kulánda Miklós vagyok, tisztelettel üdvözlöm honlapomon! Vállalkozásom fő tevékenységi köre a tetőmosás, tetőfelújítás,pala- cserép- és lemeztetők tisztítása, szükség szerinti javítása. A tetőfedés legszélesebb megoldásaihoz biztosítunk anyagokat, legyen az kerámia- és betoncserép tető, zsindelyek, vagy fémtető elképzelés. Persze a tetőfedéshez hozzátartozik a tetőablakok és az ereszcsatornák beszerzése is, ezért sem kell máshova mennie! A konténer előnye, hogy rendkívül gyorsan telepíthető, akár több 1malapterületű, többszintes.


Debreceni cégkatalógus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések