2018. december 12., szerda

Penész festék

A festék anyagában található kerámia gömbök akár egyenletesen elvezethetik és szétoszlathatják a meleget a fal felületén. Emlékezzünk, mi kell a penész kialakulásához: 1. Ennek a folyamatnak az elejébe avatkozhat be a Protektor beltéri. Hogyan segít a penész elleni festék ? Ha végleges megoldást akar, próbálja ki a HőPAJZS beltéri diszperziós bevonatot!


Az új, magyar fejlesztésű bevonat megköti, és a falon keresztül képesek leadni a felesleges párát.

Pára nélkül megszűnik a penészedés és nem is tud újra kialakulni. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék , vagy penészgátló bevonat. A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat.


A létrejött vízmentes környezetben nem tud sem a penész , sem az alga és a moha megtelepedni. Ellentétben a hétköznapi anti- penész festékekkel, melyek csupán rövid ideig ható koncentrált vegyszereket tartalmaznak, a BioRid rendszer vegyszerek nélkül, fizikai folyamat által fejti ki hatását akár évtizedekig. A termék penész elleni festék , a megfelelő védelem elérése érdekében ne hígítsd! A penészgátló festék a feldolgozás előtt felkeverendő!


Igény szerint max Aquakolor színezőpaszta és festék hozzáadásával színezhető.

Ezekről a technikákról – más érdekességek mellett – a Házi praktikák penész ellen című írásomban olvashatsz. Ezen túlmenően kipróbálhatod a festék - vagy háztartási boltokban kapható penész eltávolító és penészfolt elleni szereket. Ezek is hatásosak lehetnek a penésszel szembeni küzdelemben.


A penész szakszerű eltávolítása technikailag kivitelezhető, ugyan, de sokszor igen drága dolog. Ezért célszerű inkább megelőzni a penész kialakulását, mint utólag orvosolni a problémát. Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Előtte többféle falfestéket kipróbáltunk eredménytelenül.


Penészgátló festék. Ezzel nagyon elégedettek vagyunk, eltűnt a penész végre. A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. A festék önmagában nem rendelkezik penészölő képességgel, a tökéletesen penészmentesített felületen viszont tartós penészmentességet tud elérni.


Amennyiben a penészgomba spóra – amit szabad szemmel nem mindig látunk – a festék alatt megmara abban az esetben a penészesedés gyorsan előjöhet. A nedvesség miatt ezek a területek nagyon kedveznek a penész megjelenésének. Ha nincs hőhíd és nincs nedvesség, akkor a penésztől sem kell tartani. A ThermoShield hővédő festék hatása olyan „űrtechnológián” alapul, melyet a NASA közreműködésével fejlesztettek ki. Igen, ma már hazánkban is létezik hatékony és hosszú távú megoldás arra, hogy elkerüljük a penészes falakat, és megvédjük családunkat a penész igen komoly egészségügyi veszélyeitől.


Azért az egészet, mert akkor már tudtuk, hogy ha csupán egyetlen kicsi helyen a lakásban penész van, az már bekerül a légtérbe és az asztmás gyermek érzékeny tüdeje már reagál rá.

A döntésemet az is segítette, hogy tudtam a ThermoShield Thermovital festék VOC tartalma rendkívül alacsony! Ahol kedvező életkörülményeket talál, ott azonnal megtelepszik, és könnyen elszaporodik. Kedveli a nedves, meleg szerves-organikus környezetet.


Jelenléte legtöbbször csak akkor tudatosodik az. Ideális lakóklímát teremt, lélegző, páraáteresztő, penészedés gátló hatású mész bázisú falfesték. Kiváló épületbiológiai tulajdonságokkal bíró, profi minőségű, oltott mész alapú tradicionális ásványi festék.


Ezek eloszlatják a hőt a falon, és ugyanakkor visszaverik azt a helyiségbe, ezzel lehetővé téve a fűtési költségeken való takarékoskodást. A Protektor festék sajátossága az egyedi anyag, amely kerámiagömböket tartalmaz. Nem csak ezért érdemes azonban a kipárolgó vegyi anyagoktól mentes, rugalmas, kiváló.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot! Festéket a festéboltból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések