2018. december 5., szerda

Delap webáruház

Delap tartós,vékony,időtálló falburkolat. Kül és beltéren egyaránt. DELAP Bolt - Planéta Kft. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy üzletünk a kormányzati előírás szerint, annak visszavonásáig, óráig tart nyitva.


Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló. Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik. Delap lap burkolat kültérre és beltérre egyaránt alkalmas falfelületek burkolására díszítésére, dekorálására.


A Delap lap csupán 3-mm vastag ezért nem foglal el értékes helyet beltéren, kültéren pedig akár szigetelésre is felrakható. Delap kőhatású falburkolatok és típusaik A Delap kőhatású burkolatok többféle mintázattal, többféle kollekcióban érhetőek el, többféle színárnyalatban. Természetességet sugároznak a kőmintázatnak köszönhetően, ám felhasználásuk könnyű, a rugalmasságnak, a könnyű formálhatóságnak, könnyű vágásnak köszönhetően. Delap és Stegu kültéri és beltéri falburkolatok forgalmazása.


Beltéri Stegu kép forglalmazása. Az e-mail címe megadásával Ön hozzájárul, hogy a megadott címre hírlevelet küldjön Önnek az OtthonDepo. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Delap kültéri és beltéri falburkolatok forgalmazása. Nyissa meg webshopját webáruház rendszerünkben! Nincs jutalék, nincs időkorlát, ingyenes próba 1termékig és rendelésig! A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A delap lap márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből különleges technológiai eljárással készül.


A nyers gyártási alapméret 1. Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az érintett törlési kérelméig tart.


Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a regisztráció törlésével a személyes adatok azonnal törlésre kerülnek. Kivéve a számviteli. Tuladonságok: por alakú, víz- és fagyálló, műanyag adalékokkal erősen javított. Ezeket a sablonokat mm vastag műanyagból készítjük. A sablonok alapanyaga lehet műanyag vagy gumi esetleg üvegszál erősítésű műgyanta.


A valódi természetes hasított kőlapokból kialakított. Kül- és beltéri falfelületek igényes és időtálló dekorációja – ez a Delap. Az egyedülálló magyar termék márvány és természetes kőzetek őrleményéből készül. Rugalmas, kopásálló és színtartó tulajdonságai teszik különösen vonzóvá. A beton térköveken kívűl Delap lábazati és homlokzati burkolatok, természetes kövek, vízelvezető rendszerek, kerti grillek, kerti bútorok és számos kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges anyag található cégünk kínálatában.


Hőszigetelés, hőszigetelő rendszer, nemesvakolatok, festékek forgalmazása. Modern világunkban a tudomány is rohamos fejlődésnek indult. A számtalan fejlesztés kutatások sorának köszönhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések