2018. december 25., kedd

Falban futó tolóajtó ár

Ideális megoldás a klasszikus tolóajtó rendszerek. A piacnak régóta igénye van, egy kedvező árú, falnyílásmérethez rugalmasan alakítható és könnyen megvalósítható falban futó tolóajtó megoldásra. Ha hagyományos nyíló ajtót használ jelentős mennyiségű helyet veszít! A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb.


Eclisse szerkezetek-egyedi ajtólapok széles választéka a DOORina Stúdió kínálatában. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik.

A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. Kétszárnyú falban futó tolóajtó. Az ellentétes irányban eltolható ajtólapok nagy terek megnyitására alkalmasak. Elhelyezhető gipszkartonos és vakolható falban is.


Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását. A földrajzi területtől függően ezt az elemet különböző nevekkel szokás illetni, mint például segédváz , segédfélfa vagy ajtótok.


Standard egyszárnyú falban futó tolóajtó szerkezet vakolható és gipszkarton falhoz.

A másik elterjedt megoldás a falban futó tolóajtó. Ennél a kivitelnél a tolóajtó lapok nem a fal síkja elé, hanem a fal és egy előtétfal közötti fészekbe tolódnak be. Ez a megoldás bár építészetileg bonyolultabb feladat, mégis népszerűbb, hiszen így az ajtó melletti falfelület szabadon bútorozható. Az üveg tolóajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind a minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a. Nyitási, helyesebben tolási irányát, mint egy nyíló ajtónál, a beltéri tolóajtók esetében is előre meg kell határozni. Ha balos az ajtó akkor balra fut ki a falnyílás elől, ha jobbos akkor ez a jobb oldalra történhet.


Ilyen esetben is a tolóajtó használata lehet a célravezető megoldás, ami a hasznos alapterületből minimális részt vesz el. Tolóajtó választás, azaz milyen tolóajtót vegyünk? Mindenekelőtt azt kell eldöntenünk, hogy egy- vagy kétszárnyas, illetve fal előtt futó vagy falban futó tolóajtót választunk. A fal előtt futó megnevezés találó, de a falban futó némi magyarázatra szorul, tekintve, hogy a falban nem tud semmi futni!


Falban futó átjáró tokos tolóajtó rendszer. Igyekszünk most némi magyarázattal szolgálni mindkét beltéri tolóajtó típusról. Eclisse minőségi falban futó tolóajtó , melyek beépíthetők hagyományos illetve gipszkarton falba egyaránt.


Fal előtt futó tolóajtó árlista. A fali tolóajtók kiváló megoldások kicsi helyiségekbe. Ideálisan beválnak az előszobában, a gardróbban vagy a hálószobában. Mindenütt, ahol nem engedheted meg magadnak a hagyományosan nyíló ajtókat, a tolóajtók a segítségedre sietnek.


Ha tolóajtót szeretnétek vásárolni őket mindenképpen ajánlom.

Van fal előtt és falban futó tolóajtó is eléggé jó áron. Mi üveges szerkezetet vásároltunk, kb70. A tolóajtó rendszerek nem vesznek el teret az Ön lakóteréből, ezért új építéskor, vagy felújításkor ez egy intelligens és modern helykihasználási módszer, ami a legfejlettebb nyílászáró technológiát alkalmazza.


A tolóajtóink előnye: Nem nyílik térbe, ezáltal helyet takarítasz meg A karnis és az átjáró tokok az ajtólappal egyező színben és felülettel készülnek. A falban futót nem tudtuk megoldani, mert panel lakásban lakunk. Nincsen alsó sín, csak megvezető egység Opcióként lassító rendszert is rendelhetsz hozzá Akár kulccsal zárható is lehet ( kivétel üveg tolóajtók ) Fontos tudnod: A tolóajtók nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések