2018. december 17., hétfő

Hőszigetelő panel

Hőszigetelő képesség. Az ISOTEX panelek kiváló belső hőszigetelők. STIFE RITE RP egy magas minőségű szigetelő karton, melyet CFC or HCFC mentes merev sejtszerkezetű polyisocyanurate polyiso (PIR) habból készítenek.


A panelekbe épített tetőléc rengeteg munkaidőt és pénzt spórol meg már a kivitelezés során. A vastag poliuretán habréteg pedig csökkenti a külső térrel folytatott. Tetőszigetelő panelek, IsoAc PUR poliuretán hab és PIR tűzálló poliuretán hab hőszigetelő maggal.

Az IsoAcpanel egy tetőpanel, merevítő bordával, magas ellenállású építményeknél alkalmazható, ahol a tető lejtése nagyobb mint. Kiváló megoldás új házak korszerű szigeteléséhez, valamint meglévő szigetelés kiegészítéséhez, felújításhoz. A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését.


Pur-habos szendvicspanelek. A poliuretánhabos szendvicspanel szerkezetek előnyösen használhatók. A Kingspan piacvezető a magas minőségű fal- és tető szendvicspanelek, kiegészítők és hűtőházi megoldások terén. A tökéletes termék megteremtéséhez első osztályú alapanyagok mellett a cégen belüli innovációra is szükség volt, melynek köszönhetően létrejött a forradalmi QuadCore hőszigetelő mag.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. PLAST Alveoláris polikarbonátból készült bevilágító panel Alveoláris polikarbonátból készült bevilágító panel , a TOP ROOF hőszigetelő panelek alakja szerint bordazva, külső UV védelemmel, ami jó arány biztosítja a fényáteresztést és a hővezetést. PANEL KERESZTMETSZETE UV védőréteg UV védőréteg Megengedett.


Kiváló hőszigetelő képessége az EPS - AE polisztirol és alumínizált légbuborékos fóliának köszönhető. Ellenáll a természetes agresszív közegeknek, pl. A panel anyagai hosszú idő alatt sem változnak meg, nem korhadnak, nem zsugorodnak.


Az így eltávolított alkatrészek helyére Mester ragasztó segítségével ragasszunk be egy 20. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Depron a világ egyik leghatékonyabb beltéri hőszigetelő anyaga.


A penészedést okozó elavult EPS technológiák helyett, ajánljuk legújabb fejlesztésünket! A beltéri hőszigetelési rendszerek már több évtizede komoly fejtörést jelentenek. E” tűzvédelmi osztályú minősítésű belső hőszigetelő panel , – ami nem. Válassza ki a megfelelőt!


Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A hőszigetelő rendszerek közül melyik lesz az Önnek legjobb? Kattintson az „Ajánlatba teszem” gombra, és az Ön által megadott adatok alapján egy előzetes anyagszükségleti terv készül. Esőcsatorna Esővető falpanel finomlemez megmunkálás focikapu futbal kapu Félig nyitott könnyűszerkezetes építmények görbít hajlít hangszigetelő fólia horganyzott acéllemez horganyzott lemez hőszigetelő panel konténer kulcsrakész csarnok Külső.


Külön kérésre mm-es vízálló réteggel is rendelhető a RPWP STIFERITE.

Az RP panel belső falak, valamint függesztett fémszerkezetes menyezetek szigetelésére javasolt. HANGSZIGETELÉS - minőségi megoldás olcsón, szakszerű utólagos hangszigetelés - A Hang és Tűz Kft. A panel nútféderes kialakítású, ezért egyszerűen, gyorsan szerelhető fém szelemenre, vasbetonra, vagy fa tartóra.


A rögzítése tömítőalátétes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések