2018. december 4., kedd

Padlásfeljáró hőszigetelt

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el. A weboldal sütiket használ a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos információk a böngészőjében tárolódnak, és olyan funkciókat lát el, mint pl. Hőszigetelt padlásfeljáró.


Alapkivitelben a közlekedést segítő fém kapaszkodóval felszerelve. A tok luc-és erdeifenyő faanyagból, a létraszár erdeifenyő faanyagból.

Egyedi méretben is! A FAKRO többrészes padlásfeljárók gyors beépítését és a használat komfortjának növelését szolgálják a különböző kiegészítő tartozékok. A tételt egy szállítmányozó cég szállítja el Önnek 2-napon belül.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy fuvarozóval eljuttatható termékek megrendelésénél alapvetően kiszállításkor, készpénzben kell fizetni. Kiváló anyagokból készült padláslétra X. Milyen részekből tevődik össze az általunk értékesített Wippro padlásajtó? A Wippro cég folyamatos korszerűsítéseinek köszönhetően könnyedén üzemeltethető.


Az összehajtott létraszárak lenyitása alapértelmezés szerint kézi erővel zajlik, amely folyamatot egy beépített teleszkóp.

Praktikus, összecsukható, fenyőfából készült. Fakro padlásfeljárók és padláslépcsők, hőszigetelt , fa és fém kivitelben akciós. Igaz a padlásfeljáró kialakítása csak úgy volt megoldható hogy én először az ő házának a tetejéről jutottam be az örökölt lakásegység. Az erdeifenyő faanyagból készülő MSU. A régi épületek padlásfödémei legtöbbször alul nádvakolattal ellátott, borított gerendás fafödémek.


Az eredeti hőszigetelés általában a felső deszkázatra felhordott agyagtapasztás, vagy égetett agyag elemekből készített padlásburkolat alatti salakfeltöltés, amelyek hőszigetelő értéke minimális. Habár a legtöbb feljáró már hőszigetelt , nem árt ezenkívül egy felső fedőlapot, ajtót is a tokra, annak valamelyik oldalsó vagy a létrával ellentétes rövidebb deszkájára csuklópánttokkal, felfelé nyithatóan. Az Eurostep padlásfeljáró kiváló választás, ha nem fűtött, vagy temperált térből szeretnénk biztos feljutást biztosítani a fűtetlen padlástérbe. A padlásfeljáró létra lépcsőknek általában csak alsó, a szobamennyezethez simuló zárófedele, ajtaja van. Lenyitása kényelmes és biztonságos, használata egyszerű.


A teljes padlásfeljáró szerkezete acél, így teherbírására akkor sem lehet panasz, ha nagy súllyal a vállunkon szeretnénk följutni a padlásra. Megvédi a zárt állapotban lévő padlásfeljáró létraszárát és ajtólapját a padlástérben keletkező portól és egyéb szennyeződésektől, kiegészítő szigetelésként javít a lépcső hőátbocsátási értékén is. A LXW ajtó tokmagassága cm. Szükség esetén a padlástér felőli zárása LXZ kilinccsel lehetséges.


Fuvarozás szállítmányozóval. Padlásfeljáró Greenwood Extra. Ezzel a kiegészítővel közel hőhídmentesen kialakítható a padlásfeljáró szerkezeti.

Az LWK Komfort összecsukható padlásfeljáró lépcső anyaga, kiváló minőségű erdei fenyő. A FAKRO padlásfeljáró lépcsők összecsukása illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt. A homlokzati bádogos szerkezetek elbontásra kerültek, majd szigetelés után új.


Szeretne csendet varázsolni a környező és szomszédos zavaró zajokat kizárva az otthonából? Hiába fűt, nincs meg a megfelelő komfort érzete? Gyártunk hőszigetelt , tűzgátló – tűzálló és egyedi méretű vagy akár automata. A többrészes FAKRO padlásfeljáró lépcső összecsukható, részekre osztott, anyaga erdei fenyő.


Lehetővé teszi a padlás könnyű és biztonságos megközelítését. A padláslépcsőhöz további kiegészítő tartozékok választhatók. Standard kivitelben mm vastag, erdeifenyő keret szerkezetű, hőszigetelt ajtólappal készűl, kétoldalt fehér vagy bézs színű HDF lemezzel borítva, polisztirolhab kitöltéssel. A külső, látható felület sima, nem jelennek meg rajta a szerelvények elemei.


A zár és a fém nyitórúd az ajtólap biztos zárását szolgálják. A létraszárat db LSS toldószegmenssel meg lehet hosszabbítani, max. Az LWZ Plus részes összecsukható padlásfeljáró lépcső hőszigetelő ajtólappal, innovatív szerkezeti megoldásokkal, gyorsbeépítési sarokvasakkal ellátott fém kerethez illesztett tokszerkezettel, takarólécekkel.


Az így kialakított szerkezet jelentősen meggyorsítja a lépcső beépítését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések