2018. december 21., péntek

Önmetsző facsavar

No crossreactivity with Glucagon, measures total OXM molecule (1-3 3-3 4-37). Measures total Oxyntomodulin(1-3 3-3 4-37) with no reactivity with GCG and. Acrylic sheets - mm thick. Cut to size for free.


Dispatched in 48hrs. Our acrylic sheeting range includes a choice of thickness, colours and finishes.

Robust, durable and for industrial use. SANZA are your one stop food shop that bring Australian, New. Csavaráru és rögzítéstechnikai termékek széles választékát kínálja áruházunk , nyíregyházi üzletünk valamint csavar nagykereskedésünk. Folyamatosan bővül választékban és minőségben kínálatunk. RS Components további Gépészeti termékek és eszközök árucikkek széles választékát forgalmazza, mint pl.


Rögzítő és kötőelemekhez való és Rögzítő és kötőelemekhez való termékeket. Vásárlóink weboldalunkon megtekinthetik a. Facsavarok és faépítő csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Csavarok, Készüljön fel a munkájával kapcsolatban jelentkező kihívásokra! Rendeljen tőlünk csavarokat, és mi gyorsan kiszállítjuk azokat. Lemezcsavarok és önfúró csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hogy elkerüljük a fa repedését, vagy a csavar sérülését, néhány dologra érdemes odafigyelni munka közben. A hírek oldalon az önfúró csavarok, önmetsző csavarok, dübelek, műanyag dübelek, fém dübelek, szigetelésrögzítő dübelek, újdonságati árjegyzékeket és letölthető katalógusokat tartalmazza.


A facsavar behajtása előtt. Nagykereskedőknek és viszonteladóknak: Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. Csavar kategóriában 7termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! POZDORJACSAVAR 6X120MM, 4DB-OS INOX, SZERKEZETÉPÍTŐ CSAV.


Szinte minden kivitel kapható, így például facsavar , lemezcsavar, metrikus és collos kivitelű (anyás) változatok és sok más. A szereléséhez villáskulcs, csillagkulcs, dugókulcs használható. Süllyesztett fejű önfúró facsavar 4. Torx 2 Anemesacél. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel!


E-Mail (nem kötelező) Az Ön üzenete: Aktuális megrendelésekkel kapcsolatban, kérjük, keresse munk. Ha a lemezek rögzítéséhez keres megfelelő csavart, ne is lapozzon tovább! Nálunk pillanatok alatt rálelhet a megfelelő kötőelemre: süllyesztett, hatlap- és D-fejű modellek egyaránt sorakoznak virtuális polcainkon.

Erősített, vastagabb műanyag fejjel és erősített fémbetéttel. A szigetelőgyűrű belső átmérője: 10mm. Az önmetsző facsavar átmérője: 6mm.


Vezetékhez és 10mm-nél nem szélesebb szalaghoz ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések