2018. december 26., szerda

Perforált lemez eladó

A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Eladó új rozsdamentes fedelezőká 1méter hosszúságban. A kád szélessége keretméret, így a keretek (minden keretméret) beleállíthatok a kádba.


Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható. Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. Lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lemezek árak, és további információk, specifikációk.


Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 24.

MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni. Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek.


Perforált lemezek ovállyukasztással. A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól.


Bőrlyukasztó sorozat, bőrhöz, kartonhoz, rétegelt lemezhez, alu-lemezhez. Rozsdamentes perforált lemezek Rozsdamentes perforált lemezek széles választékban raktáron ! Collina galéria Megnézem. Bambooshop galéria megnézem.


Mutassa be ügyfeleinek, vevőinek kézzelfoghatóan az anyagokat, mintákat! Anyagtípusainkból és népszerű perforác. Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.


Válasszon Praktikusan!

A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Leggyakoribbak a kör és a négyszögletes lyukasztási képek. Mivel a felhasználható anyagok és az alakzatok tárháza.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Tisztelt Ügyfeleink!


Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá. Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Bitumenes tetőzsindely alá nem ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések