2018. május 15., kedd

Üveggyapot obi

A családi házunkat szeretnénk szigetelni. Jó véleményt hallottunk a termékről. Különösebben értékelni az ott vásárolt eddigi árukat tudjuk?


Tervezzük a házunk szigetelését és a padlástér üveggyapottal való szigetelését fontolgatjuk. Nem találta meg a keresett terméket? Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésében. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI -nál.


Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni? Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét. OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről. Praktiker webshopban.


Országos szállítás Miért jó az üveggyapot ? Mert a fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése. Elsősorban a födémet, oldalfalakat, mennyezetet, vagy a tetőteret célszerű minnél előbb szigetelni mert ott szökik. Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált többfunkciós, kasírozatlan hő- és hangszigetelő üveggyapot tekercs.


Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk. A belső tér felé a szigete-lésre. Jó minőségű, finomra őrölt üveg, nyersanyagok (pl. homok, földpát, szóda, nátrium-szulfát, egyéb adalékok) homogén keverékének olvasztásával és szálazásával előállított üveges szerkezetű szálakból hőre keményedő műgyanta kötéssel gyártott termékek.


Az üveggyapot ár minden esetben típus függő. Felhasználási területük nem túl széles, a laza szerkezetük miatt csak vízszintes felületekre. A nagyobb testsűrűségű táblás és tekercses üveggyapot elsősorban tetőtér beépítésnél, magastető hőszigetelésére, valamint gipszkarton válaszfalak és előtétfalak hangszigetelésére használatos.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ezen az oldalunkon minden fontosabb és népszerű szigetelőanyag árat feltüntetünk. Amit itt nem talál azt keresse a honlap menüjében vagy hívja fel a kolléganőt aki látja az aktuális raktár készleteinket. Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok.


Akciós Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag ár! Az OBI akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg az OBI akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban. Az OBI az a barkácsáruház, amellyel országszerte a legtöbb helyen találkozhatunk.


Hasznos információkkal szolgál tehát a kéthetente új számmal megjelenő OBI reklámújság minden építkezőnek, lakásfelújítónak, szakiparosnak és hobbiból barkácsolónak, sőt a kertészkedni szeretőknek úgyszintén. Ezzel a csúcsminőségű üveggyapot szigeteléssel már a könnyű szerkezetű házak is szigetelhetők kiválló hő-hang szigetelő képességüknek köszönhetően. Mivel az üveggyapot szigetelés nem veszi fel a vizet és kiemelten tűzgátló a könnyű szerkeztű házak szigetelésének a legjobb választása. De ha már szigetel.


URSA DF Gold üveggyapot szigetelőanyag árak. Kiváló üveggyapot hőszigetelő anyag! Alacsony hővezetési tényezője következtében kiválóan alkalmas passzív házak hőszigetelésére. Tetőtér beépítésnél a szarufák közötti rétegeket „Z” alakban történő rozsdamentes huzalozással kell rögzíteni.


Az olcsó tekercses üveggyapot ásványi alapanyagokból, többnyire kvarchomokból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések