2018. május 30., szerda

Leier mesterfödém

A gerendarács alsó és felső öve bordás betonacél. Az alsó es felső övi hosszvasakat összekötő kétoldali diagonálokat. Az elô­írások betartásához szükséges információkat a gyártó érdek-lô­désre megadja.


Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be. A korszerű gyártástechnológia és a felhasznált anyagok.

A vasalt helyszíni felbeton, illetve a födém vastagsága a szerkezeti igényektől függően változtatható. Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat. Showing all. Leier Hungária Kft.


LEIER LMF 1Opciók választása. Az elemek elhelyezéséhez nincs szükség daruzásra. Széles mérettartomány.

Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet. Ez képezi a födém monolit részét. Figyelemre méltó anyagtakarékossági megoldást talál. A fö­démgerenda alsó részére támaszkodnak fel a béléselemek, és a béléselemek közötti rész kibetonozásával alakul ki a teljes fö­démszerkezet.


Az így gyártott födémelemek­nek az a nagy elő­nyük, hogy a mozga­tásuk viszonylag egy. A mesterfödém ki­alakítását tekintve egy félkész (168. ábra) fö­démgerenda. Az erkély- és loggia kinyúló mester födém gerendákkal és a műszaki terv szerinti vasalással egyszerűen oldható meg.


Fenyő deszka 5cm x 12cm x 4m. Saválló füstelvezető cső. Jobb árat szeretnék. Adatkezelési tájékoztat ó Ajánlatkérés Akciók. A Verde gyeprács magába foglalja a stabil, terhelhető felületek és a zöldfelületek előnyeit is.


Emellett kiválóan alkalmas bármilyen tüzelőanyaggal működő, nyílt égésterű berendezés - mint például fatüzelésű kandalló, cserépkályha. Olyan előregyártott készkémény otthona biztonságos füstelvezetéséhez, amely minden tüzelőberendezéshez tökéletes biztonsággal csatlakoztatható. Az előre gyártott vasbeton talpas födémgerendát lényegében egy betonacél gerendarács alkotja, melynek – a gyártás során – csak az alsó övét veszi körül beton, ez a gerenda betontalpa.

Nálunk mindent megtalál! Garantáltan a legjobb árak! HUF-BAU Akker Tüzép, az építőanyag kereskedelem szakértője.


Nem csupán energiahatékonysága miatt juthatunk nagy előnyökhöz, de már a beruházáskor is megtérül a befektetés. Köszönjük, hogy felkereste a Platina Kft Építőanyag Centrum Pécel honlapját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések