2018. május 25., péntek

Kerrock munkalap

A vállalkozásom akril munkalapok megmunkálásával foglalkozik. Ide tartoznak a kerrock és corian márkák és az összes ÁDH lap (Akrilkötésű ásványi lapok). Elsősorban konyhai pultok beépítése a fő tevékenységem, amire nagy igény van.


Az oldalakon megtalálja az anyagleírást, a bemutatkozásomat és néhány képet a. Ventilated Kerrock façade.

Care and maintenance instructions. Infinite power of imagination. Application areas Colours and structure Catalogues Technical catalogues and instructions Kerrock advantages Video Contact Partners. Do danes si je podjetje zgradilo močan, globalen ugle ki temelji predvsem na izkušnjah, stalnih izboljšavah in inovativnih pristopih.


Mainly thanks to its experience, continuous improvement and innovative approaches, the company has built a strong global reputation to date. CARE AND MAINTENANCE INSTRUCTIONS Kerrock is a composite material made of an inorganic filler and high-quality acrylic polymeric binder, which creates the impression of natural marble or granite. The largest of its kind in Campbell, Kerrock Countertops stone fabrication facility spans over 10square feet.

Our master craftsmen work hand in hand with professional measuring technicians , and artisan stone crafters. Drafting areas and computer design technology, help visualize your kitchen, bath, and fireplace ideas and ensure accuracy. Miért érdemes akril konyhapultot választani? Mire kell odafigyelnem a vásárlás előtt?


Müller László vagyok, és a tökéletes konyhai munkapultot kínálom Önnek akrilkötésű ásványi lapokból. Akril munkalap és Corian munkalap Az akril kő munkalapokat sokszor tévesen gránitőrleményes anyagoknak hívják. Ilyen anyagokból készülnek az egybeöntött hatású mosogatós, csepegtetős munkapultok. A legismertebb márkák a Corian, a LG-Himacs, a Kerrock és a Zodiaq.


Akril konyhabútor munkalap készítése - Corian konyhapult és pultlap. A KerrocK megmunKálás szerszámAI és egyéb eszKözeI. Hiányzó: corian Puha geometria a Nezozen Kft. Homogén akril lap borítású felületek hézagmentes, vizuálisan nem érzékelhető illesztéssel, polírozott és polírozással felújítható felülettel. A Bányai Bútorok év garanciát vállal az anyagra és a megmunkálásra.


Ezen munkalap megőrizte jellegzetes karakterét egyediségén keresztül. Az anyag felülete meleg és selymes tapintású. Az ásványi alapanyag homogén, pórusmentes, ezáltal ideális felületi sajátosságainak köszönhetően nem látszanak meg rajta használatból eredő pecsétnyomok, könnyen kezelhető és nem ártalmas az egészségre.

Itt minden lehetséges, a magasfényű, akril ajtóktók, a furnérozott felületek (egzotikus faanyagokból vagy többszörkéselt kivitelben), a tömörfa frontok pl. Tehát, még mindig nem dobhatjuk le azt a forró tepsit a pultunkra. Vegyi anyagokkal szemben ellenálló (ebből a szempontból jobb, mint a fa), és szintén könnyen felújítható.


Ma már más márkáknál (HI-MAX, Kerrock ,) is elérhető jobb áron, bár még így is elég drága anyag, és a megmunkálása is költséges. Solymosi Team weboldalán! Pultok Corian minőségben!


Ezennel megkérjük, engedje szabadjára fantáziáját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések