2018. május 25., péntek

Fésűtartó fürdőszobába

A JYSK hírlevéllel minden héten megkapja reklámújságunkat, híreinket, aktuális nyereményjátékainkat, inspiráló lakberendezési ötleteket és legjobb ajánlatainkat is. Hozzászólások (0) A fürdőszobában sosincs elég hely, így nem árt némi furfang, hogy úrrá legyünk a káoszon, és még ráadásul csinosan is tároljuk a holmikat. Egy modern fésűtartó kellemes virágos anyagból és drapp pöttyös anyagból elkészítve. De a te igényeid szerint is szívesen elkészítem neked ezt a praktikus rendezőt, tárolót. Nálunk hasznos, olcsó és mutatós fürdőszoba kiegészítőket találhat.


A fésűtartó dézsámmal pont úgy jártam, mint a fakanáltartókkal. Részletek Kategória: Dekorációs ötletek Írta: Sz. Herta A fürdőszoba nagy lehetőségeket kínál a dekorálás terén. A törölközők, nyakláncok, szappanok nemcsak használati tárgyak, hanem díszítőelemei is a helyiségek.


Felborulnak a samponok a zuhanyzóban, vagy sose találod a fogselymet? Fürdőszobai kiegészítőkkel, például zuhanypolcokkal, törülközőtartó sínekkel és fogkefetartókkal rendben tudod tartani a piperéidet. Vagy válassz fürdőszobai kiegészítő dobozkészleteket, amikben az apróságokat tarthatod. Fehérre égő agyagból készült szappantartó és fogkefe vagy fésűtartó. Rátétes és lyukasztásos technikával készültek.


Natúr kerámiák ,csak a színes részek mázasak. Porózus a felületük,a szappantartó magába szívja a vizet,így a szappan nem ázik el. Színük a használat során változik,tovább antikolódik,így még izgalmasabb felület jön létre. Ez a virágos dekorokkal tarkított kollekció szerintem kislány fürdőszobába ideális, hiszen ők általában szeretik a lila színt. Ráadásul ez a szín tinikorban sem ciki, tehát nem kell félnünk attól, hogy pár év múlva, amikor a kislányból nagylány lesz, verhetjük le a fürdőszoba csempét és kezdhetünk mindent.


Mai témánk: kis fürdőszoba ötletek. Meg kell mondanom, mind közül ez, a Megvalósult Álmok a kedvenc rovatom. Amikor Ti, olvasók mesélitek el és osztjátok meg a többiekkel fürdőszoba felújításotok történetét. A fürdőszobai piperepolcok használata elengedhetetlen a mindennap használatos pipere eszközök tárolására. Legpraktikusabb megoldás erre a tükör alatti polc, amelyet gyakran fésűtartó polcnak is neveznek.


A tükör alatti polc anyagát tekintve műanyag, fém, fa vagy üveg is lehet, ez utóbbi a legnépszerűbb, legmutatósabb. Innovatív és praktikus fürdőszobai tárolóinkkal megelőzheted a zsúfoltságot és rendetlenséget a fürdőszobában. Válassz a számtalan stílusban kapható szekrény, faliszekrény és polc kínálatunkból. Végezz el néhány mérést, és böngéssz a választékban, hogy megtaláld a neked való darabot.


Ezt már nem magamnak készítettem és nem is ajándékba #128578; Megkaptam az alapanyagot – az üveg vázát és a pipacsos szalvétát és elkezdtünk együtt majd n fejeztem be. Egy piros fürdőszobába fog kerülni fésűtartó lesz belőle. This time I didn’t make something for myself #128578; I got a vase and some napkins with poppies. Fürdőszobai sarokpolc, amely kellemes ezüst színének köszönhetően illeni fog minden fürdőszobába.


Két polcának köszönhetően sok dolog elfér rajta. Használhatja a törököző és más kiegészítők tárolására. A máz repesztett krém,barna kopott hatású. Finom,régies hangulatú kerámiák.


A szemét az nem szemét: Bébi kajcsisüvegből konyhai kellék vagy dísz2. Fodros szoknya kevés varással (kezdő)3. Játék kartonházikó4. Férfi ingből különleges női ruhadarab (középhaladó, haladó)6.


Minimalista formatervezése minden mosdóhoz kiválóan illik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések