2018. május 29., kedd

Autóbeálló fából

Egyedi kivitelű kocsibeállóinkat komplett szolgáltatásként kínáljuk a tervezéstől, a gyártáson át a helyszíni telepítésig. Az egyedi igények megfelelően testre szabott designt alakítunk ki fából , acélból vagy akár alumíniumból. Az autóbeálló fedése is a Megrendelői igényeknek megfelelően választható ki. Fa- és fém autóbeálló és kocsibeállók tervezése, készítése!


Gépkocsi beálló kivitelezés rövid határidővel!

Előtető, teraszfedés, erkély fából. Zárt garázs építés fából. Előregyártott faház garázs Skanholz elemekből rövid szállítási határidővel. Autóbeálló garázs gyártás egyedi méretben is.


Fa autóbeálló 12cm xcm-es oszlopokkal. Double fából készült autóbeálló. Kétállásos fa kocsibeálló 8m x 4.

A télikert épülhet fából , műanyagból, fémből és ezek kombinációjából. Az anyagválasztásnál szóba jövő szempont a télikert funkciója és az ebből következő páratartalom, a ház többi nyílászárójának anyaga és színe, a tájolás, a várható karbantartási igény és természetesen a megrendelő ízlése. Előkészítésként mindössze csak egy beton alap szükséges. Letisztult formájuk és esztétikus megjelenésüknek köszönhetően minden kertbe jól illeszkednek a fából készült mobil garázsok.


Alapból dupla szárnyú fa ajtóval készülnek, de kérhetők billenő garázskapuval és kapu nélküli változatban is. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Ha nincsen lehetőség zárt garázs építésére, akkor egy jó alternatíva lehet egy nyitott autóbeálló építtetése fából.


Ehhez általában nem szükséges építési engedély, viszont bejelentési kötelezettség van rá. Vállaljuk fa- és fémvázas autóbeállók teljeskörű tervezését és kivitelezését! Társasházaknál, ha garázs nincs kialakítva, hasznos lehet az olyan autóbeálló , amely alá akár 5-autó is elfér. Figyelem a képek másolása és felhasználása szigorúan tilos, minden jog fentartva! A személygépkocsik gyarapodásával egy időben a garázsigények is megnőttek.


A családi ház tulajdonosok előnyös helyzetben vannak, hiszen szerencsés esetben ha garázs nem is, de egy tetővel ellátott. Először is a parkoló helyét kell jól kiválasztani. Sok esetben ez szinte adott, különösen egy kis telken álló lakóépület esetében.


Egy fából épített garázs épp annyira tartós, mint egy faház, úgyhogy akár egy évszázadig is megőrzi frissességét.

Fontos azonban, hogy minden öt évben gondosan fessük át: ez nem csak a látványt javítja (ötévente újszerű állapotba kerül a szerkezet), hanem a tartósságát is megőrzi. Tavasztól őszig a legjobb otthoni időtöltés a kertben az árnyékban hűsölni a barátokkal és erre mi sem nyújthatna jobb helyet mint egy kerti pavilon, ahol akár a kényelmes székek vagy kanapé mellet ágy, vagy tűzrakó hely is lehet, melyen kényelmesen bográcsozhatunk, grillezhetünk az árnyékban. A faszerkezetet 3-4.


A legegyszerűbb garázs a ponyvával vagy lemezzel fedett, oszlopos autóbeálló , ami egyben a legolcsóbb megoldás is. Ugyanakkor tudni kell, hogy ez a hófúvástól, a nagy hőingadozástól nem védi az autót, s a napsugárzástól is csak részben. Helyszíni felmérést, előzetes ajánlatot itt kérhet. Pontos árat a személyes találkozó után tudunk adni. Kérem jelölje be az alábbi pontokat, hogy segítse az árajánlat előkészítését.


Antik bútor, egyedi natúr fa és loft. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az egyszerű megjelenésű, natúr színű, impregnált fenyőfából készült kocsibeálló ideális megoldást nyújt egy gépjármű számára kertes házak udvarán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések