2018. május 17., csütörtök

Beépíthető tolóajtó

A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! A Mega- Tolóajtó Kft. Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!


A gipszkarton válaszfalakba beépíthető GIPSZ-KARTON KISZERELÉS könnyen szállítható és raktárba kerülés esetén is a lehető legkisebb helyet foglalja el.

Az ECLISSE tolóajtó jelent meg a piacon zsalukeret és bejárati tolóajtó -keret kínálattal, melyeket vasráccsal, vagy anélkül is szállít. Egyedi beépített szekrény, tolóajtós beépített szekrény, gardróbszekrény készítés dimenziós tervezéssel év garanciával. Tolóajtók ismerete A-tól Z-ig Mi a különbség a fal előtt futó tolóajtó és a falban futó tolóajtó között. A hagyományos nyíló ajtóktól eltérően a tolóajtók segítségével visszanyerhető az ajtónyitási sugár által igénybe vett tér, és így tágasabb lakókörnyezetet kínálnak, mely sokkal otthonosabb, emellett változatosabb lakberendezési lehetőségeket nyit.


A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül. A tolóajtó vasalat pozicionálásánál tudnod kell, hogy a kiskocsikat befogadó sin aljának futnia kell a falnyílás tetejével, nem lóghat be a nyílásba és nem lehet teljesen elrejteni.


Kiskocsikkal, csavarokkal itt még ne foglalkozz.

Baloldalt az új előtétfal bordája, jobb oldalt a falnyílás teteje, közte a kiskocsit fogadó. Ezeket a sütiket azért használják, hogy nyomon követhető legyen a weboldal látogatóinak viselkedése, a visszatérő látogatások gyakorisága, például annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyek a leglátogatottabb oldalak a weblapon belül. Tolóajtó , Tolóajtós szekrény, Gardróbszekrény, Beépített szekrény, Gardrób, Stanley tolóajtós gardróbszekrény, Beépített szekrény méretre gyártva. Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet.


Kiválóan ötvözi tolóajtó és nyílóajtó előnyeit. Anyagminták A beépíthető anyagok választéka fától, a nyomtatott üveg felületekig minden igényt kielégít. Fa beltéri tolóajtók. A fa beltéri ajtók között az egyik legkedveltebb megoldás a tolóajtó. Elsősorban kisebb lakásokban, szűkebb méretű helyeken praktikus térelválasztó, hiszen a fa tolóajtó nem vesz el a hasznos lakótérből helyet a nyitás-csukás során.


A tolóajtók praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek. Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat!


Utólag beépíthető ajtók beépítési útmutatója: A Szalafa Kft. A kapható tolóajtó vasalatok széles választékából elég könnyen kiválasztható az elképzeléseknek megfelelő tolóajtók valamelyik változata. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is.

Ráadásul, ez az a beltéri ajtó család amiből alakos ajtó, tolóajtó , de akár egyedi technológiai igényeknek megfelelő tűzgátló, nedvestéri, hanggátló, röntgen ajtó is készülhet. Kattitntson a képekre és ismerkedjen meg ITALY beltéri ajtóink kialakításával. Kérjen még ma ingyenes ajánlatot e-mailben, telefonon vagy személyesen Bemutatótermeinkben, minden kötelezettség nélkül! Amit kínálunk: térelválasztó tolóajtó , tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, gardróbszoba, beépített szekrény helyszíni felmérése, gyártása és beszerelése. A szekrénytől függetlenül is beépíthető nagyméretű tolóajtó Rapid alsó görgős megvezetéssel.


A felső „U” alakú sín akár cm-es magassági méretkülönbséget is elrejt. Erre szükség is van, mert a padló és plafon legtöbbször nem párhuzamos. A beépített szekrény anyagául szolgálnak a különböző laminált bútorlapok, melyekből készíthető a belső váz, a tolóajtó vagy nyílóajtó frontja, takarásai, fiókjai.


Az ajtók betétként használható több fajta tükör és festett üveg is. A tolóajtó nagyszerű választást jelent mindazok számára, akik szebbé, korszerűbbé és otthonosabbá szeretnék tenni az otthonukat. A hagyományos faalapanyagú tolóajtók mellett igen kedveltek és népszerűek az üveg tolóajtó szettek is.


Nem csupán ajtóként, hanem térelválasztó elemként is gondolhatunk rájuk. Cosmo tolóajtó rendszerhez alkalmazható csillapító szett. A szett tartalma: darab csillapító darab beakasztó. A csillapító alkalmazása esetén a tolóajtó magasságát csökkenteni kell 15mm-rel.


Beépithető konnektor, süllyeszthető konnektor fekvő álló, munkalapba, iróasztalba. Ikea-s bútorokba, konyhapult-ba is. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik.


A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések