2018. május 2., szerda

Laminált padló hőszigetelő alátét

Laminált padló Alátétek és kiegészítők. A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki. Alátét használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti.


A parketta alátét lerakása. Az Isoplaat parketta alátét lapokat beton, vagy fa alapzatra rakjuk le. Célszerű a csomagokat a lerakás helyén a felhasználás előtt órával kibontani, hogy a parkett alátét lapok és a helyiség páratartalma kiegyenlítődjön.

Egyes laminált padló és vinyl burkolatok esetén csak megfelelő padlóalátét alkalmazása mellett érvényes a garancia. Szőnyegpadló esetén egy jól kiválasztott padlóalátéttel a komfortérzetet is növelhetjük, ezáltal egy még süppedősebb szőnyeget kapunk. Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk. A lapok porózus szerkezete jó hőszigetelést biztosít, a padló melegebb lesz, a szoba csendesebb, mert az alátét lefogja a lépések zaját.


A lapok speciális sűrűségének köszönhetően jól egyenlítik ki az alapfelület kisebb egyenetlenségeit. Az alátéttől függ, hogy a padló mennyire lesz hideg, vagy mennyire engedi át a padlófűtést, fog-e nyikorogni az illesztése, vagy sem, de szerepe van abban is, hogy mennyire lesz zavaró a kopogó hang, vagy sem. Sok funkció egy viszonylag felületesen kezelt.


Regisztráció Belépés Hívj minket!

Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A laminált padló és parketta alá szükséges alátéteket és fóliákat elhelyezni. Ez a feltétele annak, hogy a padlóra vonatkozó garanciavállalást érvényesíthessük.


Milyen alátétet válasszunk? A megfelelő alátét kiválasztásánál elsődleges szempont az aljzat minősége. A legjobb megoldás az, ha valamilyen már.


Nem mellesleg a laminált padló alátét elfedi az apró egyenetlenségeket. Természetesen előzőleg nem árt felmérni a terepet, hogy mégis mennyire egyenletes az aljzat. Hogyha nagyon hepehupás, akkor előzőleg ajánlott az önterülő aljzatkiegyenlítő használata.


A megkötése után már rá lehet tenni a laminált padló. LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS HÁZILAG VIDEÓSOROZAT : A szükséges eszközökről készült első videót már láthattad. A videósorozat azonban még olyan részekkel folytatódik, mint aljzatelőkészületek (43p) lerakási irány, indul pont meghatározása (18p), legfontosabb első lépések (25p), majd jönnek a szabással, vágással kapcsolatos részek.


Az MaxPod alátét egyaránt alkalmas laminált padló és szalagparketta (kész parketta ). Szabo Csaba asztalos, laminált parketta lerakása. Másik nagy előnye a hőszigetelő és párazáró tulajdonsága, mindezek ellenére padlófűtés esetén is. A padlóalátétek elsődleges feladata, hogy a laminált padló vagy bármilyen.


Ennek elmulasztása esetén a laminált padló összerakott állapotban kénytelen alkalmazkodni a szoba klímájához, ami a panelek (lapok) vetemedését okozhatja.

Profi Floor mm XPS panelszigetelő alátét. Lap formájú, extrudált polisztirolból készült, horonyrendszerrel rendelkező, úsztatott padlók alá kerülő szigetelés. A horonyrendszernek köszönhetően kiegyenlíti a padló kisebb egyenetlenségeit és biztosítja a padló optimális szellőzését. Ha ezt az értéket meghaladja az aljzat hullámosodása abban az esetben a garancia érvényét veszti.


Az alátétet nagy mértékű teherbíró képesség jellemzi, aminek eredményeképpen az intenzíven használt és nagy megterhelés alá eső (pl: nehéz bútorok) helyiségekhez ajánlott. Padlófűtés esetén lerakáskor a fűtést le kell kapcsolni, és csak a laminált padló lerakása után szabad bekapcsolni. A lépészajcsökkentő alátét nemcsak a lentről és a tőlünk érkező zajt szigeteli, de aljzatkiegyenlítő és hőszigetelő funkciót is betölt. A DIEGO padlószőnyeg választékát az elmúlt időszakban soha nem látott méretűre fejlesztette.


Színek, minták, anyagok és struktúrák széles választékát nyújtjuk, miden stílushoz és pénztárcához igazodva, első osztályú minőségben. Napjaink laminált padlói hihetetlenül strapabírók és kimondottan könnyen ápolhatók. Ebben az oktató videóban megmutatjuk, hogyan rakhatja le önállóan a laminált padlót és mire van. Secura MAX Aquastop Smart laminált padló alátét - Hőszigetelő alátét laminált padlóhoz és szalagparkettához.


Kiemelkedően jó hangszigetelő tulajdonságú. Aquastop párazáró fóliával és ragasztócsíkkal is rendelkezik. Képes megakadályozni az aljzatból kipárolgó nedvesség burkoltba jutását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések